lauantai 31. joulukuuta 2011

Viimeisiä viedään

Nimittäin hetkiä tätä vuotta! Vuoteen on mahtunut paljon uutta ja jännää, vanhoja rakkaita ystäviä sekä uusia tuttavuuksia. Ja uutena kivana juttuna tämä bloggaaminen... Kaikenkaikkiaan hyvä vuosi siis.

Tänään saatiin maahan jo lunta edes nimeksi! Heti tuli talvisia fiiliksiä : )

Tässä päivän ja alkuillan tunnelmia:











Ihanaa uutta vuotta, nautitaan rakettien räiskeestä ja skumppakuplista!



                                                 Terkuin


                                                Kookos



torstai 29. joulukuuta 2011

Risukasa pihalle

Toiset ne alkaa pikkuhiljaa korjailemaan jouluvaloja pois, mutta minä näköjään haalin niitä lisää... Mutta tarkennus, nämä ei ole jouluvalot vaan talvivalot (ja varmaan vielä kevät ja kesä- ja syksyvalotkin). Olin yllättäen nähnyt jossain ihanassa blogissa kivan risurakennelman, josta se idea sitten lähti. Eli minä intoilin ja mies toteutti. Mulla kun on vaan sitä intoa ja ainainen hätä ja kiire saada kaikki valmiiksi. Miehellä on se taito tehdä ja näkemys miten kannattaa tehdä. Mutta toimiihan se yhteistyö näinkin : )

Risukasa siis kasattiin ämpäriin, jonka pohjalle oli valettu sementtiä (kuulemma tärkeä, että pysyy pystyssä...) Risukasan keskellä kulkee rautaputki, joka on taivutettu muotoon. Sitten vaan rautalangalla kieputeltiin kasaan. Jäi vähän rispaantuneeksi ja törröttäväksi, mut ehkä parempikin niin. Ei mikään mestariteos, mutta mulle kelpaa.

                                                    salamalla
                                                    ja ilman...

Kuvat hämärässä ja tihkusateessa otettuja, eli tasokin sen mukainen.

                                                   Terkuin

                                                   Kookos

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Lähtölaskenta alkoi...

Nimittäin alennusmyynteihin! Sain eilen itseni vielä hyvin hillittyä pysymään pois kaupoilta, mutta tänään jo sorruin. Mutta ihan vähän vaan...
Pyörähdin pikaisesti Sinooperissa, missä olikin kaikki joulukoristeet ja tekstiilit 50% alennuksessa. Mukaan tarttui harmaa tähti-torkkupeitto hintaan 9,90€. Mulla on joku ihmeellinen viltti-mania, meillä on varmaan 10 erilaista peittoa ja vilttiä, mutta aina mun on vaan saatava niitä lisää.




Sain joululahjaksi pari lahjakorttia, toisen Vero Modaan ja toisen Sokokselle. Polttelevat laatikossa aika hurjasti : ) Lauantaina on viimeistään päästävä ne käyttämään. Kun vaan kerrankin miettisi jo etukäteen mitä lähtisi hakemaan, eikä vaan kahmisi alerekeiltä jotain kassiin... Sokoksen lahjakortti ainakin tulee käytettyä sisustuspuolella, yllätys yllätys.



 Tähtipeitto pääsi heti heinäseiväs-tikapuille roikkumaan. Varmaan vielä tänä iltana ihan oikeaankin käyttöön sohvalle torkkupeitoksi...


                                                        Leppoisaa iltaa,

                                                        terkuin

                                                        Kookos