lauantai 31. maaliskuuta 2012

Arvonta!

Meikäläinen on tänään taas vuoden vanhempi ja ryppyisempi. Ihan vaan siitä ilosta on pakko laittaa arvonta pystyyn.

Palkintona 2 kipaletta Green Gaten beigevalkoisia pilkkumukeja (luultavasti noi on lattemukit) sekä valkoinen pieni peltitalo.



Arvonta tapahtuu tutun kaavan mukaan: yksi arpa kommentilla, kaksi arpaa liittyneille lukijoille ja kolme arpaa liittyneille lukijoille ja linkittäjille. Jos haluat, voit laittaa mukaan sähköpostiosoitteesi, mutta ei ole pakollista.

Aikaa osallistua 15.4.2012 asti.

Arpaonnea,


toivottelee

Kookos

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kisut in da house

Viikonloppukin meni taas ihan hujauksessa, tosin se kestikin mulla vaan lauantain. Mutta kun on nopea, ehtii yhdessäkin päivässä käydä salilla, leipoa persikkapiirakkaa, kahvitella ihanan ystiksen kanssa, saunoa ja kipata pari lasia vinkkua. Melko kiva lauantai siis.

Mun narsissit tuli sitten pikaisesti tiensä päähän. Kävin tänään aamulenkillä metsässä koirien kanssa ja riivin pajunkissoja puskasta mukaan. Nyt meillä on sitten narskujen tilalla kisut in da house. Onhan ne nyt sitten ainakin kestävämpiä mun hoidossa...



Ehdin lauantaina vähän taas vaihdella tekstiilejä ja tehdä minituunauksia. Olkkarin pöytä sai vaalennuksen valkoisella liinalla (miksi ihmeessä olen joskus halunnut tumman pöydän?) Tosin ehkä mä parin vuoden päästä kyllästyisin valkoiseenkin...


Värkkäilin ulko-oveen vanhan ja kärsineen kranssin tilalle uuden ovikoristeen. Tai itseasiassa vaan vähän tuunailin valmista. Suihkin tumman risusydämen valkoisella spraymaalilla sikin sokin ja kiinnitin sen naruun yhden peltitalon. Odottelee vielä eteisen naulakossa ulko-oveen ripustamista.



Muutama uusi lukijakin on ilmaantunut taas jostakin. Tervetuloa! Olen ihan hurjan iloinen  kun olette täällä <3


Toivotaan aurinkoista viikkoa,

Kookos


torstai 22. maaliskuuta 2012

Starsseja...

Jei, mun Ellokselta tilaama tähtipäiväpeitto kotiutui eilen ja tänään sain sen käyttöön. Mun mielestä se oli kiva!! Laatukin vaikutti hyvältä ja koko oli sopiva. Lisäksi oli vielä käännettävä, toinen puoli valkoinen beigeillä tähdillä. Eli ei huono tilaus ollenkaan.




vanhat tähtityynyt pelittää värien suhteen


Klikkasin tilaukseen mukaan kankaisen pussukan (oli kyllä leipäkorin nimellä), vaikka en sille käyttöä heti keksinytkään. Maksoi alle 6 euroa, joten ei ollut hinnalla pilattu. Kuljeskelin pussukan kanssa ympäri kämppää ja kokeilin sitä eri paikkoihin. Vessaanhan se sitten päätyi. Tungin sen täyteen kaikkia mun tukka-aineita, jotka aiemmin on majailleet korissa.



4.viikon sisustuskuvahaaste: Jotain
mustavalkoista





Ihanaa, tänään alkaa Viidakon tähtöset ohjelma, jota olen innolla odottanut. Kun kaikki nämä julkisuuden mimmit laitetaan samaan ohjelmaan ja vielä viidakkoon, siitä ei voi seurata muuta kun hillitöntä draama! Jes! Mutta ennen sitä mua odottaa vielä lettujen paisto... Päätin olla hyvä vaimo ja ilahduttaa iltavuorosta palaajaa letuilla <3 EHKÄ kyllä itsekin niitä vähän täytyy maistella.


Toiveikasta torstaita

Kookos





tiistai 20. maaliskuuta 2012

Purnukoita

Tänään oli jotenkin niin keväinen fiilis kun aurinko paistoi, että oli ihan pakko ostaa yksi ruukkunarsissi. Narsissi oli isketty tosi törkeään keltaiseen muoviruukkuun, joten olihan sitä vähän tuunattava... Tykkään kaikista vanhoista purnukoista (ihan hillopurkitkin käy mulle!) joten sinnehän tuo narskukin sitten päätyi. Vähän koristekiviä pohjalle ja narsku multineen sekaan. Kunhan tuo mun hoidossa jälleen kuihtuu, (siis parissa päivässä) isken samaiseen purnukkaan pajunkissoja.


Noita vanhoja keittiötölkkejä raahasin mummolta jonkin aikaa sitten aikamoisen kasan. Mummo tosin ihmetteli, mihin aion sen vanhoja sienensuolauspurnukoita käyttää... No ihan mihin vaan! En raaski niihin maalailla mitään, mutta ihan vähän tuunailin yhtä tarrakirjaimilla. Kun ei mitään muuta säilytettävää enää purkkeihin löydy, niin sitten vaikka noita viinipullonkorkkeja.


Pilttipurkit on mun tuunauskohde
number one...


Tiedättekö fiiliksen, kun on jo päättänyt ettei enää tänään tee yhtään mitään. Sitten joku asia alkaa häiritsemään niin paljon, että se vaan on PAKKO hoitaa alta pois. Mulla se on nyt imurointi. Vaikka tiedän, ettei noi roskat katoa tuolta huomiseen mennessä yhtään mihinkään, ne vaan häiritsee!! Eli imuri hurisemaan... Jonkin sortin pakkomiellettä kai.


Leppoisaa tiistaita,

Kookos




sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Laiskaa sunnuntaita

Tänään meillä on ollut just sellainen sunnuntai, niinkun sunnuntaiden kuuluisi aina ollakin. Hidas aamuherääminen, tunnin aamukahvit suosikkiblogien seurassa, mäkkäriä lounaaksi ja sen jälkeen päiväunet. Käveltiin koirien kanssa aurinkoisessa metsässä ja nyt on pitsataikina kohoamassa. Täydellistä vetelehtimistä! Tämän jälkeen jaksaa taas huomenna lähteä reippaana töihin...

Näppäilin kuitenkin pari kuvaa tänään kun aurinko paistoi.








Mietin tänään, nyt kun kevät tulee niin pitäisikö mun muka luopua kaikista mun lyhdyistä ja kynttiläkipposista? Kuuluuko ne niinkun vaan talveen? En kyllä pysty luopumaan varmaan yhdestäkään, ne kuuluu tiiviisti osana sisustukseen... Olkoon sitten meillä kaikki tuikut ja muut pitkin kesääkin.

Ai niin, se sisustuskuva haaste... Tänään vuorossa astia. Luonnollisesti uusin Muumi-muki. Tarttui mukaan eiliseltä kauppareissulta. Vaikka noita Muumi-mukeja keräilenkin, en tykkää läheskään kaikista. Tämä Mymmelin äiti oli mun mielestä oikeasti tosi kiva, tykkään turkoosista väristä ihan kybällä! Tästä saattaapi tulla mun uusi lempparikahvimuki.




Laiskaa sunnuntaita teille kaikille muillekkin,
ollaan sitten huomenna taas
tehokkaita...


Kookos

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Lucky lucky...

Tämä ei voi olla enää edes totta, olin voittanut myös Shoe lover blogista Body Shopin suklaa bodybutterin! Jei, hienoa! Joskus huono onni voi siis myös kääntyä.

Mitäs tänään sitten? Sohvalla makailua, karkkia ja ehkä vähän sipsejäkin. Olen pystynyt yllättävän hyvin vastustamaan karkkeja koko viikon (irtokarkit on mun ykköspahe). Viikonloppuna syön karkkia hyvällä omallatunnolla, totaalikieltäytyjäksi musta ei vaan ole.



Päätin lähteä mukaan ainakin White and Fresh blogista tuttuun 4 viikon sisustuskuva haasteeseen.
Tuleepa vähän ehkä vaihtelua näihin mun kuvien räpsimisiinkin.



Tässä tulee viimeisin sisustushankinta, eli söpöinen talokello Tiimarista. Kovasti samantyylinen kun mun keräilemät sinkkitalot, joten olihan tämä otettava sieltä matkaan...



Rentoa perjantaita,

Kookos

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Lucky me!

Mulla on oikeasti huono tuuri ja arpaonni. Siksipä olenkin nyt niin innoissani tästä. Voitin Yesterday is over-blogin arvonnassa "This kitchen is seasoned with love" sisustustarran! Tänään kun tulin töistä, tarrapaketti oli postilaatikossa odottamassa. Kiitos vielä kovasti Jannika <3

Pakko vinkata teille muillekkin, koska tiedän että tähtidiggareita on eetterissä... Selailin Elloksen nettisivuja puolihuolimattomasti ja bongasin sieltä kivan päiväpeiton. Valkoisia tähtiä beigellä pohjalla. Eipä tarvinnut kauan mietiskellä, että tilaanko. Sopivasti Ellokselta sai vielä -40% alennusta kalleimmasta tuotteesta, joten peitolle ei jäänyt kauheasti hintaakaan. Saatavilla oli myös saman setin tyynyjä.


Aloin eilen katsomaan uutta Iholla sarjaa, mutta en vielä päässyt selvyyteen että tykkäänkö siitä vai en. Pakko katsoa taas tänään, jos vaikka homma jo selkiäisi. Mulla on jäänyt Big Brotherin jälkeen selkeä aukko mun joka illan seurattaviin ohjelmiin... Mutta ennen sitä olisi vielä monta pakollista ja tylsää kotihommaa...


Terkuin

Kookos


maanantai 12. maaliskuuta 2012

Mäntyhirvityksestä lampuksi

Viikko taas käynnistetty iltavuorolla. Mutta aurinko paistaa ja tiet on jo sulat. Ihana kevät <3

Löysin muutama viikko sitten meidän tallinvintiltä (karmea romupesä jonne on arkistoitu kaikkea tärkeää ja vähemmän  tärkeää) mäntyisen lampunjalan. Aikamoinen hirvitys, mutta mun sisäinen tuunajahan taas innostui... Hioin jalasta vanhat lakat yllättävän kärsivällisesti (maailman tylsintä hommaa!). Valkoista maalia päälle vaan spreijaamalla ja sähköjohto lampunpidikkeineen kytkettiin jalkaan kiinni (joo minä en tosiaan tehnyt mitään sähkötöitä, vaikka yritänkin kuulostaa tosi pätevältä). Kuinka ollakkaan, Riviera Maisonin Pacific-kupu kävi jalkaan aikas kivasti : ) Ja nyt se on valmis. Liputan jälleen valkoisen spraymaalin nimeen.




Hirvitys lähtötilanteessa

Meillä olikin ruokapöydän vieressä tyhjä tila, joka kaipasi "jotain". Lamppu olikin siihen juuri sopiva. Laitoin himmeän, 25w hehkulampun, joten valo tulee rottinkikuvun läpi aika pehmeänä ja himmeänä. Tykkään kyllä kovasti.


Nyt teetä ja maanantaisarjoja,
koska mun iltahan alkoi vasta.

Aurinkoista viikonalkua,

Kookos

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Nyörit

Lauantai lusittu töissä, nyt mun viikonloppu voi alkaa! Tosin eihän mun viikonloppu kestä kun tän illan ja huomisen, mutta tyhjää parempi sekin.

Kynnet ja rípset on taas kuosissaan. Töiden takia ei voi kauheesti noilla kynsillä revitellä, niin perus ranskiksella mennään taas. Piristykseksi laitettiin kuitenkin nimettömiin Konad-leimalla nyörit. Melko söpikset mun mielestä...





Ripset


Kummasti noihin ripsiinkin jää ihan koukkuun. Otin ekat pidennykset noin vuosi sitten, "ihan vaan kokeilen kerran" ja tällä tiellä edelleen ollaan. Ei niistä vaan raaski millään luopua, ihanan helppoa kun ei tarvi tuhrata ripsivärin kanssa. Suosittelen!

Pakko tehdä tunnustus, mun shoppailulakko ei ihan taas pitänyt...Kovasti jäi kaivelemaan Guessin lompakko, mitä en ostanut Bangokista. Vanha lompakko veteli viimeisiään, joten uudelle oli ihan tarvettakin. Guess-perhe sai siis uuden valkoisen jäsenen. Noi Guessit vaan on mun heikkous...









Nyt tää alkaa viettämään ansaittua lauantai-iltaa viinilasillisen ja uuden Maalaisunelmia-lehden kanssa.

Ihanaa viikonloppua,

Kookos




torstai 8. maaliskuuta 2012

Aurinkoista

mutta kylmää on ainakin täällä. Olen jotenkin keväästä jäljestä, kun huomasin että monessa blogissa on on jo alettu jo istuttamaan helmililjoja ja narsisseja ulos. Ja mulla on vielä viime syksyiset kanervat ja muratit sinkkiastioissa ulkona...

On mulla kuitenkin edes yksi kevääseen viittaava helmililja sisällä, kanaverkkohäkissä. Tosin sekin helmililja on muovia, mutta melkein kun aito : ) Tykkään kyllä just noista helmililjoista kaikista kevätkukista eniten, harmi vaan ettei mun hoidolla nekään ole kovin pitkäikäisiä. Paitsi nyt sitten tää muovinen yksilö...

Muutenkin tekisi koko ajan mieli tehdä kaikenlaisia keväisiä asetelmia. Viime reissulla Mokasta löytyi taas kaikkea mun ihanaa, uudet sinkkitalot kokoelmiin ja just tuo häkkisysteemi kukkineen.



viime syksyn muratit pakastettuina


Hei, tänäänhän on tosiaan naistenpäivä. Ihanaa naistenpäivää teille kaikille ihanaisille <3






Terkuin

Kookos

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Niisk...

Näinhän tässä sitten kävi, flunssa jyräsi munkin ylitse. Pari päivää on vietetty tiiviisti sohvan uumenissa. Päätä särkee ja ajatus ei kulje yhtään. Onneksi on kaikki kivat blogit, joilla olen itseäni täällä viihdyttänyt.

Ihanan Home sweet homen Nitta oli laittanut mulle haasteen.
Tässäpä näitä tulee:


Lempiväri:  valkoinen ja musta. Sisustuksessa myös beige ja harmaa.
Lempieläin: koira

Lempinumero7. Enkä yhtään tiedä miksi?
Paras alkoholiton juoma: Pepsi max ja kahvi 
Facebook vai Twitter: Facebook. Twitteriä mulla ei olekkaan.
Intohimoni: shoppailu, irtokarkit ja sisustuslehdet.
Lahjojen antaminen vai saaminen: Antaminen, mutta mielelläni otan kyllä vastaankin : )
Mieleisin kuvio tai muoto: sydän! Tähti! Molemmat.
Paras päivä viikossa: perjantai, viikonloppu on silloin vielä ihan alussa
Lempikukka: gerbera

Laitan haasteen eteenpäin Onnea ja unelmaa, Ranskanlilja ja Onnentähdet.

Olen tänään kaiken sohvalla makailun bonuksena ehtinyt selailla Elloksen Kotini-kisan kuvia. Innostuin kun bongasin sieltä ihan tutun näköisiäkin olkkareita! Kiva, että moni bloggaajakin oli laittanut kuviaan jakoon.

Päivällä on jo niin valoisaa, ettei sitä meinaa edes käsittää. Ihan kun kaikki kukatkin piristyisi, jopa mun hoidossa.


Yritän kasvattaa epätoivoisesti muratteja



Pari vielä elossa...






Teksti kehyksissä: "To the world you may be one person,
but to one person you may be the world."



Jospa sitten siirtyisi taas niiskuttelemaan
sohvalle ja hankkimaan luultavasti makuuhaavoja...


Pirteämpää viikkoa teille muille,


Kookos




 



 

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Räpsyjä

Tämä päivä on kulunut ihan vaan kotona huuhaillessa. Ainoa, mitä sain tehtyä oli auton siivous. Jostain syystä INHOAN auton imurointia ja siivoamista, vaikka vielä enemmän inhoankin likaista autoa. Loppujen lopuksi pieni homma ja sen jälkeen voi taas olla tyytyväinen itseensä ja puhtaaseen autoon. Tokaksi eniten inhoan uunin puhdistamista, yöks. Siihenkin rupean vasta kun on ihan pakko.

Kävin mä kyllä sentään koirien kanssa lenkillä tuolla ihanassa auringon paisteessa. Sen jälkeen olinkin ihan puhki ja sammahdin sohvalle. Selvästi flunssa meinaa painaa päälle. Olo on ihan vetämätön ja mitään ei jaksaisi/huvittaisi tehdä. Pakko ottaa levon kannalta loppuilta.

Aamupäivällä, kun oli ihanan valoisaa, otin muutamia räpsyjä ympäriinsä. Tekstiilit tekisi mieli vaihtaa keväisemmiksi. Sohvatyynyihin vaihdoinkin jo päälliset. Tähtiä tottakai. Ja väreillähän meillä ei edelleenkään revitellä, vaikka kevät onkin ; ) Haluaisin ruokapöydälle tähtikaitaliinan, mutta ei mitään ideaa mistä? Kenelläkään tietoa tai ideoita?




Kieputtelin muratille sydämen rautalangasta.





Kakkukuvussa on vaan käpyjä...



Riviera Maisonin kasseja ei vaan voi heittää pois


Olkkaria

Kupposia ja oksia

Sydämitetty naulakko



Tuulikaapin muratti


Vitsi mikä auringonpaiste!


Kodinhoitohuoneen vihjetaulu. Ei toimi.



Haaveilen jo sunnuntai-pitsasta. Mies on vielä töissä, joten joudun varmaan itse vääntäytymään liikkeelle ja hakemaan. Kaihan sinne voi lähteä kotipyjamassa ja uggeissa sekä hiukset kampaamatta? Näin tyylikkäänä täällä.


Rentoiluiltaa teillekkin,

Kookos










perjantai 2. maaliskuuta 2012

Voihan väsy

Viime yön työvuoro on selvästi vaatinut tänään veronsa. Olen saanut ainoastaan pakolliset hommat tehtyä ja kaupassa käyntikin oli ihan työn ja tuskan takana...

Onneksi kuitenkin illat on selvästi alkaneet pidentyä ja vielä kuuden maissakin oli aika valoisaa käydä lenkillä. Ihanaa, odotan kevättä niin paljon! Ihan kun sitä jotenkin heräisi eloon, kun aurinko alkaa paistaa ja lämmittää. Tosin auringon paljastamat likaiset ikkunat ja järkyttävät pölykerrokset ei kyllä paljon mieltä lämmitä : (

Pakollisella kauppareissulla Prismaan mukaan tarttui House-malliston käsipyyhkeet hands-tekstillä. Tykkään tosi paljon tosta S-ketjujen mallistosta, laatu on hyvä hintaan nähden ja tekstiileissä on kivoja vaihtoehtoja (ja niitä tähtiäkin!)




Taidan antaa suosiolla periksi väsylle ja siirtyä sohvan uumeniin. Onneksi piristyksenä on karkkikupponen täytettynä... sweet&sour karkkeja ja salmiakkeja, nomnom. Karkkeja ei vaan voi syödä, jos seassa ei ole yhtään salmiakkeja.


Makeaa iltaa,


Terkuin

Kookos