keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kukkaisjuttuja

Tänään oli ekan kerran koko kesäkuun aikana täällä ihan kesälomalaisen ilma : ) Kiitos, näitä lisää...

Olen jälleen, niinkun joka muukin kesä, ihan hurahtanut kukkiin. Ja lähinnä vaaleanpunaisiin ja valkoisiin kukkiin. Mies yrittää ujuttaa vähän mukaan muitakin värejä, mutta aika huonolla menestyksellä. Mun ehdottomat lempparit on vaaleanpunainen pelargonia ja valkoiset petuniat, rinnalle tietenkin vähän muratteja. Mielellään sinkkiämpäreihin istutettuina.


Portillekin ilmestyi yksi peltitalo


Innoissani vaikka istuttelenkin kukkia, olen äärimmäisen huono hoitamaan niitä. Etenkin kun en meinaa muistaa kastella niitä, joten viimeistään loppukesästä mulla töröttää ämpäreissä kuivahtaneet varret vaan... Mun haaveiden puutarha olisi sellainen vähän villiintynyt, jossa olisi vanhoja känkkäräisiä omppopuita ja niiden alla tuolit ja pöydät. Ihan kahvittelupaikka <3. En voisi kuvitella itselleni sellaista hienoa, viivasuoraan istutettua pihaa jossa kaikki on tarkkaan harkittua. Eikä noiden koirien kanssa sellainen olisi kyllä mitenkään mahdollinenkaan.


Valkoisia kukkia






Vaikka lupiinit onkin ihan roskakasveja, tykkään jotenkin niiden ulkonäöstä ja keräilen niitä aina tienpientareilta ämpäreihin ja maitotonkkiin. Eniten niistäkin tykkään valkoisesta ja vaaleanpunaisesta versioista, mutta niitä ei meidän tiellä ollut saatavilla. Harmi : (



Taivuttelin koivunrisuista tuommoisen muotopuolen sydämen portille, postilaatikon alapuolelle. Spreijasin lopuksi valkoiseksi, niin että jäi vähän kulahtaneen näköiseksi. Koivuista saisi kyllä taivuteltua rautalangan kanssa vaikka mitä kivaa... Nyt vasta keksin, että niitäkin voi tosiaan maalailla spreillä.




Ihanaa kesäfiilistä,

toivottelee

Kookos




maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kadonnut bloggaaja...

Ilmoittautuu! Nyt jälleen täällä, koneen ääressä ja varmasti ahkerammin päivittämässäkin. Yhtenä syynä totaalikatoamiseen netin toimimattomuus (aargh, vihaan teknisiä ongelmia!) ja toisena varmaan ajan johonkin hupeneminen. Mutta nyt lomalla ja nauttimassa koleasta ja ei niin kesäisestä säästä : )

Mirabling ilahdutti mua paketilla yhtenä päivänä. Jee, mun blingikuoret Iphoneen saapui! Vitsit tota säihkettä ja kiiltoa. Tykkään <3 Etenkin noi valkoiset timangikuoret on tosi kivat.




Ihastuin tänä vuonna omenapuun kukkiin jotenkin ihan hurjasti. Riivin niiden parhaimpaan kukinta-aikaan useampaan kertaan omppopuun oksia sisälle maljakkoon. Tuoksui kyllä niin ihanalle! Harmi, että niiden aika on jo ohi, ainakin meillä. Mielelläni olisin niitä tuoksutellut pidempäänkin.



Muita mua viimeaikoina ilahduttaneita asioita on ehdottomasti uusi sohva. Päästiin viimeinkin eroon vanhasta VIHREÄSTÄ (voi yök!) sohvasta ja löydettiin molempien makuun sattuva yksilö. Nyt koko olkkari näyttää jotenkin paljon kivemmalta eikä epäsopiva värikään koko ajan osu silmiin : )




Mun pieni Ceppo-vauveli kasvaa kohisten, eikä ole kyllä enää oikeasti yhtään vauva. Omasta mielestään tosi äijä jo, eikä tarvitse mua enää yhtään niin paljon. Itsenäistyminen ja rajojen hakeminen on meillä kovasti meneillään...





Mukavaa alkanutta viikkoa

ja toivotaan auringonpaisteisia päiviä!


Kookos