perjantai 22. maaliskuuta 2013

Laiskaa!

Ihanaa, viikko on viimein pulkassa ja edessä on viikon loma. Vielä on vähän vaiheessa, mitä lomalla tehdään tai minne suunnataan, mutta ainakin jotain kivaa on luvassa : )

Kuluneen viikon jälkeen on veto ihan pois ja sohvannurkka houkuttelee valtavasti. Sinne siis torkkupeiton alle odottelemaan Voice of finlandia. Uuniin ja kynttilöihin tulet ja perjantai on tässä.

 

 
 
 
 
 
Ihanaa viikonloppua
ihan jokaiselle
 
toivottelee
 
Kookos


maanantai 18. maaliskuuta 2013

Maanantain fiilistä ja purnukoita

Tänään on hyvä fiilis, vaikka onkin maanantai. Olo on sellainen treenin ja lenkin jälkeinen sopivan väsynyt, uunissa palaa tuli ja hissuttelen kotona itsekseni villasukat jalassa ja selailen sisustuslehtiä. Ja poltan tietenkin kynttilöitä...

Olen unohtanut kokonaan esitellä mun viimeisimmät purnukka-tuunaukset! Eli tähtipurnukka on tuunattu punajuuripurkista  tähtisabluunalla. Valkoista sprayta yli koko komeuden ja näyttää ihan kivalta kun tuikku palaa sisällä. Valkoinen spraymaali jää pintaan nätisti vähän hileisen näköisenä.


 
 
Home-pumpulipuikkopurkki on alkuperältään kummitytön pilttipurkki : ) Kirjaintarrat löytyi halvalla Clas Ohlsonilta, paketissa oli kirjaimia ja numeroita. Samalla idealla olen tehnyt kaikenmaailman numeropurkkeja tuikuille. Kivaa hommaa tuo purkkien tuunailu, ainoa miinuspuoli on vaan se, että meillä alkaa olla joka paikka täynnä näitä erilaisia purkkeja ja purnukoita...





 Asetelmat vanhassa tuolissa
vaihtuu aika tiuhaan
 
 
Maanantaifiilistä
muillekkin
 
toivottelee
 
Kookos


tiistai 12. maaliskuuta 2013

mirror mirror on the wall...

Täällä viimeinkin taas, pitkän tauon jälkeen. Elämä on täyttynyt viime aikoina lähinnä töistä, salitreeneistä ja lenkeistä. Eli liikuntainnostus ei ole (onneksi) laantunut : ) Aika vaan on rajallista, mutta nyt onneksi illat on jo paaaaljon valoisampia ja jotenkin ehtiikin taas enemmän.

Täällä nurkat näyttää edelleen samoilta (ja pölyisiltä!), mutta sain sentään viimeinkin jo kauan himoitsemani uuden peilin olkkariin senkin päälle. Peili oli rakkautta ensi silmäyksellä ja korvasi hyvin entisen tylsän metallikehys-peilin. Nyt taas kun kevät ja aurinko tekee tuloaan, mulla herää huima sisustusbuumi. Hirveästi haluaisi uusia ja vaaleampia tyynynpäällisiä, mattoja ja uusi lamppukin on etsinnässä... Plus tietysti kaikkea pientä ja tarpeellista sälää.

 

 
 
 
 
Viime viikolla naistenpäivänä mua muistettiin kukalla, jota en heti saisi hengiltä. Mulla kun on paha tapa unohtaa kastella kukat. Sain siis mehikasvin, mutta ruukku ja koriste oli kivat. Eli ei siis huono kukkavaihtoehto mulle laisinkaan : )
 


 
Aurinkoisia päiviä
 
toivottaa
 
Kookos