keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Låådikoita

Jonkunmoinen kevätväsymys on ehkä päässyt selättämään meikäläisen, se aikaisemmin hehkutettu energia on ollut jossain ihan kateissa. Pakkohommat on hoidettu, mutta eipä juuri muuta. Pihalla olen kyllä ihan ansiokkaasti huhkinut. Istuttanut ja karsinut ja saanut jotain aikaakin. Kaikki on niin vihreää, että pitää vaan katsella ja ihmetellä : )

Niinkun monet muutkin blogit, Siellä missä sydän löytyy nyt myös facebookista. Syynä se, että sinne on helpompi käydä päivittämässä lyhyitä juttuja ja kuvia useammin. Toki pitkät postaukset tapahtuu edelleen täällä, mutta löytyvät myös facesta. Tervetuloa facebookinkin puolelle! Oikeasta sivupalkista löytyy suora linkki sivuille.

On mulla sentään vähän pensselikin heilunut. Löysin jälleen vintin aarre(romu)varastoista pari puulaatikkoa. Toinen kyhätty laudoista ja toinen ihan perus vaneriloota. Maalasin molemmat valkoisiksi, lautalaatikon tarkoituksella hutiloiden, että jäisi vähän kulunutta puutakin näkyviin. Spreijasin valmiisiin laatikoihin harmaat tähdet sabloonalla. Lautalaatikosta tuli säilytyslaatikko kahvakuulille ja käsipainoille ja vaneriloota päätyi ulos nurinpäin kukkien ja lyhtyjen alustaksi.

 
Lautaloota


Vaneriloota väärinpäin
 
 
 
 

Mun on pakko intoilla noista narsisseista. Tökkäsin niitä viime keväänä maahan ja olin jo ihan ehtinyt unohtaa koko jutun. Sieltä ne yhtäkkiä nousi kirkkaan keltaisina! Jei! Mä kun en ole todellakaan mikään suuri viherpeukalo, saan yleensä aikaan enemmän tuhoa kun tulosta, niin tää on iso ihme : )


Aurinkoisia päiviä,
 
Kookos