tiistai 23. heinäkuuta 2013

Romuja ja räpsyjä

Alkuviikko on aiheuttanut mulle KIIREEN, eikä vähiten syynä töihin paluu neljän viikon loman jälkeen. Lomalla kun ehti tottua siihen ihan omaan rytmiin, pitkään nukkumiseen ja hitaisiin aamuihin. Aikaiset heräämiset ja ehtimättömyys (sekä eilinen jäätävä keli) aiheutti mulle jo eilen pienimuotoisen masennuksen... Tänään jo parempi päivä.

Olen raahaillut taas mummolta ja kirppareilta kotiin kaikenmoista aarretta (eli siis ihan silkkaa vanhaa romua). About sata vuotta vanhoja silitysrautoja löytyi mummon kätköistä, vanha pyykkilauta kirpparilta ja sokerina pohjalla vanha vaaka keittiöön, jota olen jo NIIIN pitkään haikaillut. Jei. Mieskin on oppinut jo ymmärtämään noita mun ruosteisia vanhoja aarteita ja sitä että roudaan ne kaikki meille sisälle.

kodinhoitohuoneen uudet aarteet
 

Vaaka ja piparipurkki
 

Ja se jopa toimii!
 
Viime viikolla viimeisen lomaviikon kunniaksi matkattiin ystävän ja kummitytön kanssa Jumboon. En lähde sinne ehkä enää ikinä, koska se onnistui viemään kaikki mun rahat : ( Alennusmyynnit ei tietenkään riittäneet, vaan kaikkea syksyn uuttakin piti haalia... Sorruin mm. ostamaan jälleen kenkiä.
 
 
Valkoiset nahka-Converset oli pakolliset...
 



Ja kiilakorko nilkkurit syksyksi.
 
 
Shoppausreissun jälkeen jonkinlaisessa morkkiksessa mätin Ikea kassillisen kenkiä ja vaatteita kirppikselle meneviin. Nyt olisi taas tilaa kaapissa, ainakin hetken : )
 
 
Terkuin
 
Kookos


torstai 11. heinäkuuta 2013

Viikolla

Olen edelleen nauttinut lomailusta ja duunaillut kaikenmoisia hommia kotona... Sekä niitä tylsiä pakollisia, että ihan kivojakin...


-rakentanut tallinseinustalle päiväkahvittelupaikkaa
- keräillyt ojanpientareelta sekalaisen kimpun kukkia
- halunnut istuttaa yrttejä trukkilavaan ja saanut tuunatun trukkilavan
- ostanut maailman söpöimmät puutarhavälineet! Harmi että ne on vaan koristeet...
- kahvitellut mökillä mummon kanssa ja ihaillut vanhoja purkkeja


Aikas hyvä viikko kuitenkin, vaikka itse sanonkin. Ja vielä on edessä viikonloppukin.

Aurinkoista viikonloppua!