sunnuntai 18. elokuuta 2013

Huisketta

Voi elämä, miten nopeasti aika on taas mennyt. Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua ja touhuta ja nythän onkin taas jo elokuu... Hyi olkoon, kohta on synkkää ja pimeää.

Mun töihinpalaaminen loman jälkeen ei sitten mennytkään ihan kun Stromsössä. Olin ehtinyt olla viikon töissä, kun Ceppo-berni juoksi takaapäin mun jalkoihin ja sai mut kaadettua kivikkoon olkapää edeltä. Jotain ilmeisesti repesi ja seurauksena parin viikon sairasloma. Nyt taas kokeillaan olkapään kestoa ja odotellaan ultarakuvausta. Vaarallista tää eläinten kanssa touhuilu... No ompa ainakin ollut aikaa olla kotona ja tehdä kaikkea pientä, mihin käsi on taipunut.

Pientä muutostakin kotona on tapahtunut. Löysin kirppikselta vanhan kulahtaneen korituolin, jonka maalasin mun lemppariaineella, eli valkoisella spraylla. Roudasin kiikkutuolin vintille ja korituoli tuli jäädäkseen : )



Käväistiin miehen kanssa pari viikkoa sitten Ikeassa. Tarkoitus oli lähteä ostamaan uusia lautasia rikkimenneiden tilalle. No joo, eihän se ihan niin mennyt. Kun palattiin kotiin, mukana oli tolkuton kassillinen kaikkea krääsää ja muka tarpeellista tavaraa sekä Hemnes telkkaritaso. Vanha taso lähti siis myyntiin yllättäen. Tykkään kyllä tosta Hemnesistä niin paljon, että haluaisin sitä lisääkin meille...



Sitten tietenkin vanha tumma arkkupöytä oli tohon Hemnesiin ihan väärän värinen, joten tehtiin lentävä vaihto. Haettiin mökiltä valkoinen arkkupöytä ja roudattiin tumma mökille.


Pakko tehdä tunnustus, hankin jo kesän alussa meille keittiöön ja eteiseen kesämatoiksi MUOVIMATOT! Yök, olen aina inhonnut muovimattoja ihan yli kaiken, mutta jotenkin toi tähtikuvio sai meikäläisen sekoamaan ja klikkaamaan noi Hobbikselta ostoskoriin. Pakko myöntää että on kätevät ja helpot, eikä edes näytä muovisilta. Eli never say never.

Sairaslomalla oli ainakin aikaa tutkailla kaikkia mahdollisia kuvastoja ja nettikauppojen valikoimia. Keksin että tarvitsen uuden nahkatakin syksyksi. Kyllä, jälleen. Vero Modasta löytyi kiva, jonka kävin viime viikolla korjaamassa talteen. Onneksi olen oppinut viimeinkin kierrättämään vanhoja, joten hyvä syy hankkia uutta : ) Pitsipaidat on iskeneet meikäläiseen tämän kesän aikana kovaa. Yksi kiva löytyi Henkalta. Nyt taas hetkeksi hankinnat tehty. Ehkä.


Olipa hirveesti kuvia ja tekstiä! Nyt tuntui vaan olevan niiiin paljon asiaa pitkästä aikaa...

 
Leppoisaa sunnuntaita,
Kookos