keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Sohvan uumenissa

Välillä vaan on iltoja, ettei vaan pääse sohvannurkasta ylös. Tänään mulla on selkeästi juuri sellainen ilta. Arkea on eletty taas aika vauhdilla, aamulla olen lähtenyt jo ennen kahdeksaa salille ja palaillut kotiin useampana iltana vasta kuuden jälkeen... Tänään suuntasin vielä töiden jälkeen ripsihuoltoon. Nyt on fiilis aika uuvahtanut ja sohvalla torkkuminen on tämän illan plan. Ja tietty Viidakon tähtösille naureskelu :)

Prismasta tarttui kauppareissulla mukaan Amanda B:n tähtipurkki


Huomasin yhtenä iltana iltavuorosta kotiin ajellessa, että puoli yhdeksän maissahan on vielä aika valoisaa. Jee, kesä on taas astetta lähempänä!! Ulkona tuoksuukin jo ihan keväälle. Käyn lähes joka päivä kyttäämässä, olisiko mun kukkapenkkeihin ilmestynyt jotain alkuja jo.


Onneksi on työviikkoa enää huominen jäljellä ja sitten pitkät pääsiäisvapaat. Tarkoitus olisi vaan relailla ja nukkua aamuisin pitkään sekä tietenkin samoilla koirien kanssa metsässä. Ehkäpä pyörähtää pikaisesti Helsingissä. Eka vuosi kun en ole jaksanut väsäillä juuri mitään pääsiäiskoristeitakaan. Narsissejakin olen ostanut jo pitkin kevättä, toki myös nyt. Ja hei, mulla ei ole edes yhtään pääsiäsimunaa kupeissa eikä koreissa (karkkimunia ei lasketa)... Höh. No mutta huomennahan vielä ehtii hamstraamaan kindereitä!




Ihania vapaita ja rentoa
Pääsiäistä

terkuin

Merita

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Onnenasioita

Viime päivinä monet pienet asiat on tehneet mut iloiseksi. Saattaa johtua siitä, että ulkona on valoisaa ja jaksaa paremmin. Aurinkokin vähän välillä jo pilkahtaa, vaikka ulkona onkin tosi kylmää...Mutta siis kesä on kuitenkin jo vähän lähempänä!



Mun onnenasioita

- Viikonloppuna vietettiin aikaa rakkaiden ja tärkeiden kanssa. Mun synttärit sattui alkuviikolle, joten lauantaina vähän juhlittiin pätkiskakulla ja  mua lahjottiin kukilla ja ihanalla muumi emalimukilla <3 Kuinka kiva siitä onkaan kesällä juoda kahvia pihalla.


- Sain lempparivärisiä ruusuja eli pinkkejä ja valkoisia ja nyt koti tuoksuu niille




- Löysin alesta uudet nilkkurit ja niillä on jopa hyvä kävellä!



- Kohta on pääsiäinen ja pitkät vapaat... ja vappu ja lisää vapaita



- Iltavuorojen takia mulla on ollut mahdollisuus aamuisin kuljeskella metsässä ja tänään jopa kameran kanssa

- Salilla käynti on edellen vaan niin kivaa ja ruokavaliokin toimii

- Löysin uuden keväisen ja kevyen lempparituoksun, Daisy eau so fresh.

-Sohvannurkassa odottaa nippu lukemattomia lehtiä, mm. Unelmien talo ja koti, josta mä saan aina uutta inspiraatiota sisustus- ja tuunausjuttuihin...

Nyt mä siirryn sinne sohvannurkkaan,
onnennhetkiä teillekkin



Merita