keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Guess what?

Thaimaan reissun ei ollut tarkoitus olla missään nimessä mikään shoppailureissu, ei sinnepäinkään. Mutta kuinkas sitten taas kävikään...
Reippaasti lähdettiin matkaan vaan kahden repun kanssa, mutta takaisin palattiin raahaten plussana isoa matkalaukkua. Lähes täynnä mun tavaroita.

Mä olen tunnetusti aikalailla innokas shoppailija. Jotenkin eksyin Guessin liikkeeseen ja siellähän mulla karkasi mopo käsistä ihan täysin. Mutta kun kaikki oli niiin paljon halvempaa kun suomessa... Joten sehän oli suoranaista rahan säästämistä!


must have laukku


paitoja...
...ja lisää paitoja


Jostain kenkäkaupasta kaapaisin mukaan mustavalkoiset kiilakorkoiset varvassandaalit. Tietysti sydämellä varustettuina : ) Ei todellakaan tarpeelliset, mutta niin söpöt!


Viime metreillä sorruin vielä ostamaan i phonen (jota en osaa yhtään käyttää) ja muutamat kuoret siihen. Tämäkin tietenkin pelkkää säästöä suomen hintoihin nähden : ) Oikeasti kaikki elektroniikka on Thaimaassa paljon halvempaa, mutta kannattaa ostaa vaan virallisista liikkeistä ja välttää kopioita.
Nyt yritän taas hetken aikaa pysyä säästölinjalla, vaikka kaikenmaailman kevätuutuudet tuleekin kauppoihin. Yritän uskotella itselleni että nyt en varmasti edes tarvi mitään, mutta yleensä aika huonolla lopputuloksella. Mutta hei, toiset vaan on luonteeltaan holtittomia shoppailijoita ja eihän kukaan luonteelleen mitään voi : )


Terkuin

Kookos


10 kommenttia:

  1. Tulin heti vasta vierailulle blogiisi ja liityin lukijaksi!:) Tykkään kanssa noista Guessin vaatteista, ihania!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa <3
      Joo mä kanssa mielelläni adoptoisin lisääkin noita Guesseja, mutta en kyllä oikein suoman hinnoilla raaski : (

      Poista
  2. Mitäs iPhone maksoi Thaimaassa? :) Ja kyllähän reissussa pitää aina vähän shopata ja tuhlailla. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Euroiksi käännettyinä noin 300. Eli aikalailla halvempi siellä. Löytyy myös suomenkielinen valikko ym, eli sama versio mitä täälläkin myydään.

      Poista
    2. No huhhuh! Minä maksan omastani Soneran kytkyn myötä hieman auki 500 euroa! Olisinpa tajunnut että niitä saa muualta noin paljon halvemmalla, ystäväpiiristäkin muutama ramppaa Thaimaassa alvariinsa!

      Poista
    3. En ollut raaskinut aikaisemmin iphonea hankkia, mutta nyt oli kyllä suoranainen pakko : ) Itsellenikin hinta oli kyllä ihan ylläri.

      Poista
  3. Apua, ihan valtavan upeat shoppailut!!!

    VastaaPoista
  4. Mäkin H-A-L-U-A-N iphonen!! Mun on varmaan PAKKO lähtee Thaimaaseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ainakin loistava syy tilata matka : )
      Ja kuoret on kanssa siellä tosi halpoja.

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )