tiistai 20. maaliskuuta 2012

Purnukoita

Tänään oli jotenkin niin keväinen fiilis kun aurinko paistoi, että oli ihan pakko ostaa yksi ruukkunarsissi. Narsissi oli isketty tosi törkeään keltaiseen muoviruukkuun, joten olihan sitä vähän tuunattava... Tykkään kaikista vanhoista purnukoista (ihan hillopurkitkin käy mulle!) joten sinnehän tuo narskukin sitten päätyi. Vähän koristekiviä pohjalle ja narsku multineen sekaan. Kunhan tuo mun hoidossa jälleen kuihtuu, (siis parissa päivässä) isken samaiseen purnukkaan pajunkissoja.


Noita vanhoja keittiötölkkejä raahasin mummolta jonkin aikaa sitten aikamoisen kasan. Mummo tosin ihmetteli, mihin aion sen vanhoja sienensuolauspurnukoita käyttää... No ihan mihin vaan! En raaski niihin maalailla mitään, mutta ihan vähän tuunailin yhtä tarrakirjaimilla. Kun ei mitään muuta säilytettävää enää purkkeihin löydy, niin sitten vaikka noita viinipullonkorkkeja.


Pilttipurkit on mun tuunauskohde
number one...


Tiedättekö fiiliksen, kun on jo päättänyt ettei enää tänään tee yhtään mitään. Sitten joku asia alkaa häiritsemään niin paljon, että se vaan on PAKKO hoitaa alta pois. Mulla se on nyt imurointi. Vaikka tiedän, ettei noi roskat katoa tuolta huomiseen mennessä yhtään mihinkään, ne vaan häiritsee!! Eli imuri hurisemaan... Jonkin sortin pakkomiellettä kai.


Leppoisaa tiistaita,

Kookos
1 kommentti:

  1. Onpa söpöjä purnukoita ja kauniita tuunailuja! Toivottavasti narskut yllättää ja kestää pari päivää pidempään! :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )