maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kadonnut bloggaaja...

Ilmoittautuu! Nyt jälleen täällä, koneen ääressä ja varmasti ahkerammin päivittämässäkin. Yhtenä syynä totaalikatoamiseen netin toimimattomuus (aargh, vihaan teknisiä ongelmia!) ja toisena varmaan ajan johonkin hupeneminen. Mutta nyt lomalla ja nauttimassa koleasta ja ei niin kesäisestä säästä : )

Mirabling ilahdutti mua paketilla yhtenä päivänä. Jee, mun blingikuoret Iphoneen saapui! Vitsit tota säihkettä ja kiiltoa. Tykkään <3 Etenkin noi valkoiset timangikuoret on tosi kivat.
Ihastuin tänä vuonna omenapuun kukkiin jotenkin ihan hurjasti. Riivin niiden parhaimpaan kukinta-aikaan useampaan kertaan omppopuun oksia sisälle maljakkoon. Tuoksui kyllä niin ihanalle! Harmi, että niiden aika on jo ohi, ainakin meillä. Mielelläni olisin niitä tuoksutellut pidempäänkin.Muita mua viimeaikoina ilahduttaneita asioita on ehdottomasti uusi sohva. Päästiin viimeinkin eroon vanhasta VIHREÄSTÄ (voi yök!) sohvasta ja löydettiin molempien makuun sattuva yksilö. Nyt koko olkkari näyttää jotenkin paljon kivemmalta eikä epäsopiva värikään koko ajan osu silmiin : )
Mun pieni Ceppo-vauveli kasvaa kohisten, eikä ole kyllä enää oikeasti yhtään vauva. Omasta mielestään tosi äijä jo, eikä tarvitse mua enää yhtään niin paljon. Itsenäistyminen ja rajojen hakeminen on meillä kovasti meneillään...

Mukavaa alkanutta viikkoa

ja toivotaan auringonpaisteisia päiviä!


KookosEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )