torstai 26. heinäkuuta 2012

Pientä tuunausta

Kesän aikana olen ehtinyt jälleen vähän räpeltää kaikenlaistan vanhojen "aarteiden" ja maalipensselien kanssa. Mies toi mulle kirppikseltä löytämänsä vanhan juustomuotin. Ei sillä, eikä vielä silloin mullakaan, ollut mitään hajua mihin mä sitä käyttäisin.... Vähän ajan pyörittelyn jälkeen se alkoi näyttää mun mielestä ihan kehyksiltä. Ja sehän siitä tuli, kehys sydämelle.


Paikka kehykselle löytyi seinältäTältä se siis näytti originaalina:
Valkoista maalia sutimalla pintaan ja jostain joskus
varalle ostettu sydän nastalla kiinni...


Pitäisi jaksaa kierrellä kirppiksillä, sieltä saattaa kyllä tarttua mukaan mielettömiä löytöjä! Ja sellaisia juttuja, mistä ei voi vielä sillä hetkellä edes tietää mitä niistä tulee... Tosin mulla on meneillään tälläkin hetkellä niin monta keskeneräistä tuunausprojektia (ja jatkuvasti keksin niitä jostain lisää!), että nekin pitäisi saada päätökseen ensin. Aika vaan meinaa aina loppua kesken : (


Tää talolyhtyfanaatikko teki Ellokselta LÖYDÖN: Talolyhdyn mallisen lampun. Klik klik, se oli pakko saada. Ja ihan kivaltahan se kyllä näyttääkin ja valaiseekin ihan hyvin. Ei huono ostos siis.Mun mielestä Elloksen valikoima sisustustavaroissa ja tekstiileissä on nykyään yllättävän hyvä. Olen viime aikoina klikkaillut useinkin sieltä kaikkea pientä ja tarpeellista, eikä hinnatkaan ole pahat. Etenkin kun niitä alennuskuponkeja tulee aikalailla jatkuvasti sähköpostiin. Viimeisin alennus-sortuminen taisi olla valkoharmaat pussilakanat. Hintaa taisi jäädä n. 12 egeä/setti ja laatukin vaikutti ihan hyvältä. Yhtäkkiä kaikki värilliset pussilakanat on alkaneet ärsyttämään ja haluaisin uusia kaikki valkoisiksi, tietenkin jollain teksteillä höystettyinä. Kalliiksi vaan tulee nämä yhtäkkiset mielenmuutokset : (


Nyt tuonne pussilakanoiden väliin...

Kauniita unia

toivottelee

Kookos
10 kommenttia:

 1. Hei,
  kiva uusi aloituskuva sinulla blogissasi!
  Hyviä löytöjä myös ja valkoinen maali ja sydän parantaa tavaran kuin tavaran! :)
  Ja kehyshän tuo ihan selvästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vaihtelu virkistää aina välillä.

   Valkoinen maali on kyllä taika-ainetta! Tosin nyt alkaa olla maalivarastot aika tyhjänä, pitäisi lähteä hankkimaan lisää.

   Mukavaa viikonloppua : )

   Poista
 2. Ellos on kyllä paha paikka..kohta tursoo kaikki paikat kivoja pakkosaada pussilakanoita :) Hyvä idea tuo juustomuotin uusi elämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän siinä meinaa juurikin käydä :D Mut jos halvalla lähtee, niin sittenhän kannattaa aina ostaa...

   Poista
 3. Vastavierailulla! Ihana blogi Ymppään sut tuonne lukulistalleni :o)

  VastaaPoista
 4. Voi kun itseäkin onnistais joskus löytää juustomuotti, ne on niin somia! Kivan käyttötarkoituksen keksit omallesi :)

  Ihanat pussilakanat olet tilannut! Täytyypä mennä tästä itsekin kurkkaamaan mitä Elloksen sivuilta löytyy, en oo aiemmin hirveesti niitä selaillutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Heli : )

   Käy ihmeessä tsekkailemassa, ihan TAKUULLA jotain kivaa löytyy...

   Rentoa viikonloppua

   Poista
 5. Mä tilasin Ellokselta jalkalampun ja tarjotinpöydän sekä aiemmin muovimattoja ja oon kyllä ollut kaikkiin tosi tyytyväinen. Kaikkea kivaa sieltä kyllä löytyisi, mutta (onneksi) neliöt tulee vastaan. Seuraavan alennuskoodin kohdalla sorrun sitten luultavasti kuitenkin... ;)

  VastaaPoista
 6. Kiva tuunaus ja noi pussilakanat voisin kyllä tilata meillekin. Kiitos vinkistä:)
  Hymyjä ja haleja♥

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )