torstai 3. tammikuuta 2013

Tallinnan tuliaiset

Uusi vuosi vaihtui meidän kohdalla tänä vuonna siis Tallinnassa. Olipa kiva ja erilainen uusi vuosi. Kuljeskeltiin vanhassa kaupungissa ja vietettiin aikaa Raatihuoneen joulutorilla. Välillä käytiin hörppäämässä hehkuviiniä, että tarkeni. Tunnelma oli älyttömän hyvä ja torilla oli tosi kaunista valoineen ja vanhanaikaisine kojuineen.

Ennen lähtöä päätin, että tällä reissulla en sitten shoppaile. Höpö höpö, metsään meni jälleen kerran. Eipähän taas päästy laivan tax freetä pidemmälle kun olin ehtinyt jo bongata Guessin sydänkorvikset. Guessia en vaan pysty millään vastustamaan. Ja puolustuksena: ne oli edulliset.


Tallinnassa mun päätökset jälleen lipsui... Mun lempparikauppa AG:ssa (myy Vilaa, Vero Modaa, Onlya ym.) sattui olemaan sopivasti alennusmyynnit alkaneet. Ihan vaan nopeasti pyörähdin siellä ja mukaanhan tarttui musta korkeavyötäröinen hame ja ristipaita 30% alennuksella.Lopuksi vielä ennen laivan lähtöä ehdin löytää viime metreillä kiilakorolliset karvanilkkurit (TODELLA käytännölliset talvikengät...). Eli joudun jälleen toteamaan, että mun on ihan turha tehdä itseni kanssa sopimuksia shoppailemattomuudesta, kun en niitä kuitenkaan pidä. Parempi siis vaan jatkaa samaan vanhaan malliin : ) 
Shoppailujen vastapainoksi vähän
kulttuuria...

 
 
Joulutoria
 

Hotelli
 
 
Onneksi on pehmeä lasku
töihin palaamiseen
ja pätkäviikko
 
Mukavaa
iltaa
 
Toivottelee
Kookos
 
 

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti, itsekin tykkäsin. Paitsi mietin onko risti t-paita liian teini,mutta pidän sitä kaikesta huolimatta : )

   Poista
 2. Kaunista talvisessa Tallinnassa ja ihania shoppailuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kaunista ja tunnelmakin kohdillaan <3

   Poista
 3. Aikoinaan käytiin Tallinnassa vähintään kerran vuodessa. Nyt edellisesä käynnistä on jo 7 vuotta :( Olisi tosi kiva päästä katsomaan, miten paikat on muuttuneet.

  Ihqut kengät!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )