maanantai 18. maaliskuuta 2013

Maanantain fiilistä ja purnukoita

Tänään on hyvä fiilis, vaikka onkin maanantai. Olo on sellainen treenin ja lenkin jälkeinen sopivan väsynyt, uunissa palaa tuli ja hissuttelen kotona itsekseni villasukat jalassa ja selailen sisustuslehtiä. Ja poltan tietenkin kynttilöitä...

Olen unohtanut kokonaan esitellä mun viimeisimmät purnukka-tuunaukset! Eli tähtipurnukka on tuunattu punajuuripurkista  tähtisabluunalla. Valkoista sprayta yli koko komeuden ja näyttää ihan kivalta kun tuikku palaa sisällä. Valkoinen spraymaali jää pintaan nätisti vähän hileisen näköisenä.


 
 
Home-pumpulipuikkopurkki on alkuperältään kummitytön pilttipurkki : ) Kirjaintarrat löytyi halvalla Clas Ohlsonilta, paketissa oli kirjaimia ja numeroita. Samalla idealla olen tehnyt kaikenmaailman numeropurkkeja tuikuille. Kivaa hommaa tuo purkkien tuunailu, ainoa miinuspuoli on vaan se, että meillä alkaa olla joka paikka täynnä näitä erilaisia purkkeja ja purnukoita...

 Asetelmat vanhassa tuolissa
vaihtuu aika tiuhaan
 
 
Maanantaifiilistä
muillekkin
 
toivottelee
 
Kookos


8 kommenttia:

 1. Kivoja pikkutuunuksia. Musta tuntuu, että mitä enemmän on purkkeja, sen enemmän niille on käyttöä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eihän niitä voi olla liikaa. Kai. Ja kaikenhan voi purkittaa : )

   Poista
 2. Purkeille on aina käyttöä - ja kiva idea tuunata niitä purkeista, jotka muuten lähtisivät lasinkeräykseen. Yllättävän paljon niitä lasipurkkeja vaan kertyy - ja kaikkea ei millään saa hyötykäyttöön.
  Aurinkoista viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertyy tosiaan, mullakin taitaa olla yksi kaappi täynnä odottamassa tuunauksia. Huvittavaa, kun kaupassa joutuu valitsemaan punajuuret purkin mukaan : )

   Poista
 3. No onpas kivoja tuunauksia, pitäisiköhän munkin poiketa Clasulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyhän Terhi ihmeessä, hintakaan ei noissa ollut paha. Ja mukana tulevat numerotkin oli kivoja.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )