tiistai 23. heinäkuuta 2013

Romuja ja räpsyjä

Alkuviikko on aiheuttanut mulle KIIREEN, eikä vähiten syynä töihin paluu neljän viikon loman jälkeen. Lomalla kun ehti tottua siihen ihan omaan rytmiin, pitkään nukkumiseen ja hitaisiin aamuihin. Aikaiset heräämiset ja ehtimättömyys (sekä eilinen jäätävä keli) aiheutti mulle jo eilen pienimuotoisen masennuksen... Tänään jo parempi päivä.

Olen raahaillut taas mummolta ja kirppareilta kotiin kaikenmoista aarretta (eli siis ihan silkkaa vanhaa romua). About sata vuotta vanhoja silitysrautoja löytyi mummon kätköistä, vanha pyykkilauta kirpparilta ja sokerina pohjalla vanha vaaka keittiöön, jota olen jo NIIIN pitkään haikaillut. Jei. Mieskin on oppinut jo ymmärtämään noita mun ruosteisia vanhoja aarteita ja sitä että roudaan ne kaikki meille sisälle.

kodinhoitohuoneen uudet aarteet
 

Vaaka ja piparipurkki
 

Ja se jopa toimii!
 
Viime viikolla viimeisen lomaviikon kunniaksi matkattiin ystävän ja kummitytön kanssa Jumboon. En lähde sinne ehkä enää ikinä, koska se onnistui viemään kaikki mun rahat : ( Alennusmyynnit ei tietenkään riittäneet, vaan kaikkea syksyn uuttakin piti haalia... Sorruin mm. ostamaan jälleen kenkiä.
 
 
Valkoiset nahka-Converset oli pakolliset...
 



Ja kiilakorko nilkkurit syksyksi.
 
 
Shoppausreissun jälkeen jonkinlaisessa morkkiksessa mätin Ikea kassillisen kenkiä ja vaatteita kirppikselle meneviin. Nyt olisi taas tilaa kaapissa, ainakin hetken : )
 
 
Terkuin
 
Kookos


8 kommenttia:

  1. Jee, olipas hyviä löytöjä niin jumbossa, kirppiksillä kuin mummojen nurkissakin. Vaaka on hurjan hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tarvii taas vähän rajoittaa tätä romujen etsimistä, kohta ei mikään enää mahdu mihinkään...

      Poista
  2. Kivoja löytöjä oot tehnyt Jumbosta ja "romulöydöt" on just niitä parhaita, mummon nurkissa on hyvä käydä aina kollaamassa tarjontaa ;)

    Syksyvaatetustakin saa pikku hiljaa alkaa tosissaan miettimään, kattelin kans jo nilkkureita kylmille säille. Lomalta palailtu arkeen viikko sit. On kyllä hankala tottua taas arkirytmiin!

    Mukavaa viikkoa ja jaksamisia töihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jansku! Jep, mummola on aarreaitta <3

      Tänä vuonna tämä lomaltapalaaminen oli hankalampaa kuin ehkä ikinä. SUURIA käynnistymisvaikeuksia. Ehkä tämä tästä taas lähtee rullaamaan. Tuntuu vaan siltä, että enää en ehdi tekemään yhtään mitään iltaisin : (

      Samoin, mukavaa viikkoa ja jaksamista <3

      Poista
  3. Ihanat noi nilkkurit! Voi jee, tollaset tahdon kanssa :)
    Ja nuo löydöt on kauniita, usko tai älä niin et oo ainut joka raahaa kaiken rosoisen ja ruosteisen sisälle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nilkkurit oli Spirit storesta ja kaiken lisäksi alesta : )

      Kiva kuulla etten ole ainoa romujen hamstraaja... Välillä kyllä herättää joissain vieraissa hilpeyttä noi mun ruostuneet aarteet.

      Poista
  4. Kivoja löytöjä! :)

    Arkea täälläkin totutellaan. Viime viikolla palailin lomilta ja nyt jo pari kierrepalloa on saanut kopitella. Sellaista se on, tämä arkinen aherrus ;D

    VastaaPoista
  5. Kiitti Johanna : )

    Nyt mennään onneksi jo perjantaissa ja hengissä on selvitty tää eka (ja pahin) viikko. Eiköhän tämä arki tästä taas ala rullaamaan.

    Ihanaa viikonloppua Jovelaan <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )