sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Täydellinen viikonloppu

Mulle ehdottomasti paras viikonloppu on sellainen, ettei ole mitään väkisin järjestettyä ohjelmaa tai velvollisuusmenoja tai tekoja. Nyt oli pitkästä aikaa juuri sellainen viikonloppu, eli ihan täydellinen.

Perjantaina mulla oli ylimääräinen vapari, eli pidennetty viikonloppu siis. Aamulla kävin salilla ja loppupäivä vietettiin ihan vaan kotona. Sarjoja, leffoja ja päiväunia sohvalla <3 Lauantaina suunnattiin Ikeaan ja Itikseen heti aamupäivästä ja palailtiin vasta illalla kotiin. Kerrankin shoppailin ihan maltillisesti : )  Sunnuntaina aamusta kahvakuulatreeniä ja vähän ulkoilua. Ruokaa ja lisää leffoja... Myös viikolla kertyneitä univelkoja on tullut nukuttua viikonlopun aikana ihan kiitettävästi. Nyt taas tämän latailun jälkeen jaksaa. Joskus vaan tarvii näitä totaalisen rentoja viikonloppuja.

       Viikonlopun tunnelmia kuvina.

Huomenna taas luvassa
paluu arkeen...

Jaksellaan.

Terkuin

Merita

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta viikonlopulta ja näyttää ihanan tunnelmalliselta! Teillä on niin kaunista. Kyllä minäkin mielelläni viettäisin viikonlopun noissa merkeissä. Hyvää alkutalvea.
  t. Kaisa

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kaisa, pitäsi muistaa useammin viikonloppuisin ihan vaan olla hyvällä omalla tunnolla :) Lumista (toivotaan ainakin) marraskuuta!

  VastaaPoista
 3. Leppoisan tuntuinen viikonloppu, mukavaa, toisinaan täytyy olla tuollaisia viikonloppuja. Kiitos kun olet liittynyt lukijakseni. Minäkin jään tänne :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )