lauantai 8. helmikuuta 2014

Kehystä

Täällä taas normilauantai hommailuja. Kauppaa, kirppistelyä, lenkkiä ja kotona touhuiluja <3 Epätavallista on ainoastaan se, että mulla on ekaa kertaa neljään viikkoon herkkupäivä ja varsinainen tankkauspäivä onkin. Olen siis aamusta lähtien työntänyt suuhuni kaikkea mahdollista mitä sinne ei moniin viikkoihin ole mennyt eikä kuulukkaan mennä... karkkia, pullaa, sämpylää, suklaata. You name it. Ihme juttu, että vaikka kuinka tästä tankkauksesta on haaveillut niin eipä ne herkut sitten niin hyviä olleetkaan. Nyt jo kevyesti yököttää. Paluu normiruokailuihin onnistuu siis huomenna helposti ja varmaan hyvillä mielin.

Viikolla sain tehtyä kevyttä tuunailua. Olin havitellut jo pidemmän aikaa vanhasta ikkunasta tehtyä valokuvakehystä. Metsästin kirppiksiltä sopivanlaista ikkunaa ja yksi varteenotettava vaihtoehto löytyikin, mutta mun mielestä hinta oli liian kova. Jäin siis vielä miettimään asiaa. Mies oli nopeampi ja olikin ehtinyt ostaa mulle uusvanhan "ikkunan" K-raudasta. Eipä haitannut, toimihan sekin samassa hommassa. Sinooperista löytyi taustaksi paksua kartonkia ja mun mielestä aikas ihanaa tekstipaperia vielä valokuvien taustaksi.

Tästä se lähti...

Kiinnittelin kuvat liimalla alustaansa ja nidoin taustapahvin kehyksiin kiinni. Kamalalla vauhdilla tietenkin ja vinoonhan ne ensin meni. Jouduin irrottelemaan ja tekemään homman uusiksi.

Kuvat paikallaan

Mies kiinnitti kehykseen valkoisen ketjun ripustamista varten ja siinähän se sitten olikin. Mun mielestä siitä tuli ihan kiva. Eipä vienyt paljon aikaa ja matskutkaan ei huimasti maksaneet. Kuvat ehkä vaihtuu jossain vaiheessa, mutta nyt mennään näillä. 
Rakkaus-paperi taustana

Viime sunnuntaina käytiin kahvilla Pukaron Paronilla matkalla Helsinkiin. Sieltä löytyi sisustustarroja viidellä eurolla. Ei kai kukaan voi jättä ostamatta? Tämäkin päätyi makkarin seinälle... Makkari on melkein uusi taas pienillä tuunauksilla : )

Ai niin, ne mun kirppislöydökset: Pullo, josta en tiedä mahtaako olla vanha vai ei  (Väliäkö sillä, kunhan näyttää vaan kivalta) ja Guessin laukku 3,50e! Eipä tarvinnut kauan miettiä, että nappaanko mukaan vai en.


 Halpis


Onpas kiva kun on vielä huominen kokonaan vapaata. Tuntuu että ehtii tehdä vaikka mitä, tai sitten aika vaan menee taas huomaamatta kotona huuhaillessa : )

Nyt tää lähtee iltapäivätorkuille sohvalle,
kivaa viikonloppua.

Merita

8 kommenttia:

 1. Ihana uusi banneri, tykkään. Taulu juttu on kanssa kiva, ihkua lauantaita sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, välillä täytyy vähän vaihdella... Kiva kun huomasit ja tykkäsit :)

   Samoin sulle Sari!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti, tekisi mieli tehdä toinenkin ja tällä kertaa siitä oikeasti vanhasta ikkunasta, mutta kun ei enää mihinkään mahdu mitään... blääh.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )