torstai 10. heinäkuuta 2014

Kaikenmoista kivaa

Nyt mun summertime sadness on viimeinkin ihan tipotiessään. Tietenkin, koska aurinko paistaa! Sillä kun on vaan kummallinen voima saada meikäläiseen virtaa ja vipinää. Eipä ole tarvinnut tehdä mitään ihmeellistä, arki on vaan taas ihanaa :)

Pari päivää olen viettänyt tiiviisti aurinkotuolissa lehtien ja spotifyn seurassa välillä torkahdellen. Enpä ole paljon muuta tekemistä kaivannutkaan, pakolliset hommat on hoidettu niin että iltapäivä on varmasti ollut vapaata löhöilyaikaa.

Luvassa on vielä viimeisten lomapäivien ajaksi kaikkea kivaa. Huomenna suunnataan Pioneerifestareille, joissa perinteisesti kerta vuoteen pääse näkemään ja halailemaan kaikki pidemmältä paikalle tulleet ystävät ja tiistaina lähdetään tyttöjen road tripille ystävän ja kummitytön kanssa Jumboon viimoisia aleja katsastamaan.

Viimeviikkoinen Pärnun reissu oli kiva. Pärnu vanhoine puutaloineen, rantoineen ja pikku terasseineen vei täysin mun sydämen <3 Ihana paikka, jonne varmasti palataan kesäisin uudelleen! Pari päivää oli vaan harmittavan lyhyt aika, kauemminkin oltaisiin siellä viihdytty jos vaan olisi ollut mahdollista. Aurinko paistoi kyllä iltapäivisin, mutta helteisiin asti ei päästy. Rantaelämä jäi siis vain rannalla kävelyyn. Kamera kulki tiiviisti koko ajan mukana ja kuvasinkin paljon lähinnä vanhoja taloja ja maisemia.

Shoppailupaikkana Pärnu yllätti positiivisesti. Pieniä butiikkeja sekä muutamia kauppakeskuksia, ihan riittävästi tarjontaa ainakin mulle. Muutamia juttuja tarttui mukaankin, mutta postailen niistä kunhan saan kuvat siirrettyä.
Matkakuvissa ehkä parasta on se, että jostain tietystä kuvasta muistaa tunnelman ja hetket ja voi palata niihin kuvien mukana. Mun kamerasta harvoin löytyy mitään tapahtumakuvia, vaan ne on juuri tuommoisia pätkä aitaa otoksia.

Nyt tämä yöbloggari pistää koneet kiinni ja lähtee nukkumaan...

good night.

Merita
3 kommenttia:

 1. Ilmat oli tosiaan aivan surkeita vielä hetki sitten mutta nyt kyllä hellitään lämmöllä. :) Kivoja kuvia! Pärnuta olen itsekin miettinyt joskus matkakohteeksi, siitä kun on kuullut paljon hyvää. :)

  VastaaPoista
 2. I visited severawl webb pages however the audio feature for
  audio songs present at this website is redally superb.

  Alsso visdit my web blog - intermural

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta kuvamatkasta! Niin kauniita taloja olet kuvaillut. ღ

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )