keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Elämää helpottavia asioita

Tähän ikään mennessä olen löytänyt  muutaman mun  elämää helpottavan asian, jotka ehdottomasti haluan jakaa muidenkin tietoon. Simppeleitä ja varmaan tuttujakin juttuja, mutta kaikki mikä hippasenkin helpottaa arkea ilahduttaa suuresti. 

- Varsi-imuri. Siis miten olen aikaisemmin voinut elää ilman ladattavaa varsi-imuria! Mikään ei ole niin kätevä hurruutella murut lattialta, eikä tarvitse taistella isoa imuria letkuineen kaapista. 

- Kirjaston valikoiman E-kirjat. Eipä tarvitse enää lähteä kotisohvaa kauemman kun haluaa lainata jotakin luettavaa. Ja mikä parasta, ei tarvitse muistaa palauttaa vaan ne poistuvat itsekseen.  Myös lomareissuilla ihan lyömätön juttu, kun et tarvitse edes nettiyhteyttä lukemiseen. Mahtavuutta. 

- Kahvinkeittimen lataaminen aamuksi valmiiksi. Välillä ne on ratkaisevat minuutit aamussa, mitkä tällä kikalla säästää. 

- Smoothien tekeminen illalla jääkaappiin valmiiksi. Välillä aamut vaan on ihan liian kiireisiä, silloin helpottaa jääkaapissa valmiiksi odottava smoothie, jonka voi vaikka napata vauhdissa mukaan. Siihen on helppo upottaa kaikki normi aamupalan ainekset: kaurahiutaleet, rahkan, mehukeiton, marjat ja hyvät rasvat. 

- Miselliinivesi. Puhdistaa meikit yhdellä pyyhkäisyllä ja raikastaa ihon puhtaan tuntuiseksi. Aamulla, ennen kuntosalia, illalla, reissussa tai ihan missä vaan. Mulla kulkee minipullo käsilaukussa ja iso pullo patsastelee peilikaapissa.

- Vaateongelmien ratkaiseminen Pinterestin avulla. Pinterestistä löytyy loppumaton määrä kuvia valmiista asukokonaisuuksista. Kun oma pää lyö ihan tyhjää, on sieltä helppo kopioida omaan tyyliin sopiva asu. Vielä parempi jos kuvia on valmiiksi pinnannut omaan kansioon. 

- Matkalahjan ostaminen miehelle synttärilahjaksi, hääpäiväksi tai ihan miksi lahjaksi vaan. Kätevää, saat valita kohteen ja pääset itsekin varmasti reissuun. Kaikki on siis tyytyväisiä 😉


Jos sulla on jotakin arkea helpottavia kikkakolmosia takataskussa,
jaathan ne tänne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )