keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Tilpehööriä ja turhakkeita

Tykkään kaikesta pienestä tilpehööristä, niinkun minikokoisista peltitaloista ja kaikenmaailman sydämistä ja tähdistä... Joskus alkaa itseäkin naurattaa kun miettii, mitä mä kaikilla näillä jutuilla oikeasti teen ja kuinka tarpeellisia ne on.

Talokokoelman uusin mini-jäsen



 Esimerkiksi mun munavitriini on saanut useat naurut osakseen... Tokihan joka keittiössä on oltava oma munavitriini! Se vaan oli niin ihana ja have to saatava. Jokuhan tietysti voisi väittää sitä turhakkeeksi...


Mies usein ihmettelee sitä, miksi joka paikassa pitää roikkua jotain (esimerkiksi ikkunankahvoissa, naulakoissa yms.) eli juuri niitä sydämiä ja tähtiä? Tai miksi pienet pullot pitää tunkea täyteen simpukoita ja laittaa naulakon päälle? Ja miksi se naulakko on niin pieni, ettei siihen mahdu mitään?  Nehän on juuri niitä pieniä ja nättejä juttuja, jotka tekee kodin... Ainakin niin yritän tätä hommaa markkinoida : )



Myös kaikenmaailman kyltit on niitä, jotka tarttuu mulla helposti mukaan. Tarpeellisia tai ei, pitäähän jossain kohtaa kotia olla home-teksti.






Ripustin viimein ikkunassa roikkuvaan
oksankänkkyrään kristallisydämet.


 Onneksi kaikkea turhan pikku tavaran haalimista ei voi eikä tarvi aina selittää järjellä. Ja vaikka kaikki tilpehöörit olisikin turhakkeita, ainakin ne on ihania turhakkeita!


Aurinkoista pakkaspäivää
terkuin
Kookos

8 kommenttia:

  1. samalla meiningillä mennään täällä :) mies on jo aikapäiviä sitten lakannut ihmettelemästä mun sisustus-"hilpakkeita"...mutta katse kyllä kertoo välillä kaiken ;) -sisko on kyllä sanonut suoraan että "älä laita noita juttuja ihan joka paikkaan". NO..välillä itekin sentään havahtuu kun joka paikka on täynnä erilaisia sydämiä ja kransseja.. esim tällä hetkellä olkkarissa on 3 erilaista kranssia ja onhan se kait vähän liikaa.. mutta kun ne kaikki on niin ihania.. Joskus kuitenkin tulee puuska karsia ja parastahan on se että niitä voi vaihdella alvariinsa. Kiva blogi sulla, vast ikään löysin sen :)) t-terhi

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi,Sallyn kautta löysin.Meitä tähtifaneja,kun on vähän jokapuolella,kuin myös sydänfaneja.Aurinkoisia päiviä sinulle.

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa Terhi, Maija ja Jaana! Kiva saada uusia lukijoita <3
    Terhi: Kuulostaa niin tutulta, hih :D Mutta kun kaikki se ihana pitäisi saada esille ja mielellään yhtäaikaa... Jaana: Tähtiä ja sydämiähän ei voi koskaan olla liikaa. Samoin, aurinkoisia päiviä sinnekkin päin.

    VastaaPoista
  4. ihania yksityiskohtia, minä ainakin tykkään!! ihana tuo oksa ja noi pikkutalot, sain itsekin samanlaisen joululahjaksi tyttäreltäni(7v) viime jouluna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari! Ihanan lahjan on tyttö osannut valita <3

      Poista
  5. Ihania turhakkeita! :) Ei kaikki tarvikkaan olla järkeviä, riittää ku son kaunis :D Munavitriinihän ON tarpeellinen, säästää jääkaapista tillaa :D Mahtuu vaikka miehen olupullo tms paremmin :DD

    VastaaPoista
  6. Niin totta tuo Satu! Näinhän sen miehelle voikin markkinoida : D

    VastaaPoista
  7. Olutpullo jopa :) kirotushäröjä eikä oo etes yö :D

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )