keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Lucky me!

Mulla on oikeasti huono tuuri ja arpaonni. Siksipä olenkin nyt niin innoissani tästä. Voitin Yesterday is over-blogin arvonnassa "This kitchen is seasoned with love" sisustustarran! Tänään kun tulin töistä, tarrapaketti oli postilaatikossa odottamassa. Kiitos vielä kovasti Jannika <3

Pakko vinkata teille muillekkin, koska tiedän että tähtidiggareita on eetterissä... Selailin Elloksen nettisivuja puolihuolimattomasti ja bongasin sieltä kivan päiväpeiton. Valkoisia tähtiä beigellä pohjalla. Eipä tarvinnut kauan mietiskellä, että tilaanko. Sopivasti Ellokselta sai vielä -40% alennusta kalleimmasta tuotteesta, joten peitolle ei jäänyt kauheasti hintaakaan. Saatavilla oli myös saman setin tyynyjä.


Aloin eilen katsomaan uutta Iholla sarjaa, mutta en vielä päässyt selvyyteen että tykkäänkö siitä vai en. Pakko katsoa taas tänään, jos vaikka homma jo selkiäisi. Mulla on jäänyt Big Brotherin jälkeen selkeä aukko mun joka illan seurattaviin ohjelmiin... Mutta ennen sitä olisi vielä monta pakollista ja tylsää kotihommaa...


Terkuin

Kookos


9 kommenttia:

  1. Onnea voitosta! Kuva peitto, pitääkin tsekata Ellos :) Ja hei, ennen kuin huomaatkaan, BB alkaa taas ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä sen alkamista odotan kauhunsekaisesti, se on yleensä niin tyhmä, mutta mun pitää vaan tuijottaa sitä jokaikinen ilta...

      Poista
  2. Onpa tosi kiva tuo Elloksen peite!:) Ja onnea arvontavoitosta! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, että onni suosi.. kiva pikku ylläri päivän piristeeks :) Elloksella on kyllä hyvät tarjoukset, tulee useesti tilattua sieltä vaatteita ja kodintekstiilejä. Kaunis tuo peite!

    Just iholla sarjaa telkusta kattelen. Itekkän en vielä osaa sanoa tykkäänkö tästä vai ei?? tulee mieleen tästä se kauhuleffa Blair witch project, joka muuten pilas aikoinaan mun yöunet varmaan 2 kuukaudeks :D Saas nähä tuleeko katottua uudelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin itse vasta nyt noi Elloksen tuotteet. Ja noita -40% tarjouksiahan tuntuu olevan aika usein! Jee, mikäs sen parempi!

      En kyllä vieläkään osaa tietää, tykkäänkö vai en? Hui, nyt kun muistutit sen Blair Witchin... Se oli about kamalin leffa ikinä!!

      Poista
  4. Tzau! Laita mulle a-m.h@luukku.com osoitteesi, niin laitan sulle tulemaan Body shopin suklaa body butterin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitämitä, voitinko muka taas?!? Jee, kiitos paljon! Postia tulossa...

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )