torstai 22. maaliskuuta 2012

Starsseja...

Jei, mun Ellokselta tilaama tähtipäiväpeitto kotiutui eilen ja tänään sain sen käyttöön. Mun mielestä se oli kiva!! Laatukin vaikutti hyvältä ja koko oli sopiva. Lisäksi oli vielä käännettävä, toinen puoli valkoinen beigeillä tähdillä. Eli ei huono tilaus ollenkaan.




vanhat tähtityynyt pelittää värien suhteen


Klikkasin tilaukseen mukaan kankaisen pussukan (oli kyllä leipäkorin nimellä), vaikka en sille käyttöä heti keksinytkään. Maksoi alle 6 euroa, joten ei ollut hinnalla pilattu. Kuljeskelin pussukan kanssa ympäri kämppää ja kokeilin sitä eri paikkoihin. Vessaanhan se sitten päätyi. Tungin sen täyteen kaikkia mun tukka-aineita, jotka aiemmin on majailleet korissa.



4.viikon sisustuskuvahaaste: Jotain
mustavalkoista





Ihanaa, tänään alkaa Viidakon tähtöset ohjelma, jota olen innolla odottanut. Kun kaikki nämä julkisuuden mimmit laitetaan samaan ohjelmaan ja vielä viidakkoon, siitä ei voi seurata muuta kun hillitöntä draama! Jes! Mutta ennen sitä mua odottaa vielä lettujen paisto... Päätin olla hyvä vaimo ja ilahduttaa iltavuorosta palaajaa letuilla <3 EHKÄ kyllä itsekin niitä vähän täytyy maistella.


Toiveikasta torstaita

Kookos





8 kommenttia:

  1. Onpa ihana tuo tähtipäällinen ja tyynyt! Tosi nätti ja tähdet on kovasti mieleen itsellenikin, joten miellyttää silmää! <3

    Oi että, lettuja, kelpais kyllä iltapalaksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. huomaan itsekin että haluan koko ajan vaan enemmän kaikenlaista tähtitavaraa ympärilleni : )

      Letut oli kyllä herkkuja, mutta vähän taas tuli morkkis
      ähkyolotilan takia : (

      Poista
  2. Voi apua, Viidakon tähtöset mun oli kans pakko katsoa sivusilmällä eka jakso noita tähtösiä ja olihan se aikamoista katsottavaa.. Tuli vähän sellainen silicon valley fiilis! :D

    Ihania ostoksia oot tehnyt, etenkin tuo pussukka on supersöpö! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä huimaa menoa ja olisi kiva tietää kuinka monta litraa silikonia mimmeillä on yhteensä ; /

      Kiits, pussukka osoittautuikin myös käytönnölliseksi : )

      Poista
  3. Tulin vastavierailulle ja vastassa olikin niin ihana blogi että jäänkin heti lukijaksi :) Ihana päiväpeitto, tykkään myös tähtikuviosta!

    VastaaPoista
  4. Mä just katsoin sarjan ekan jakson, ja täytyy sanoa etten tiennyt Susanna Penttilän olevan noin ärsyttävä. ja se Iida, hohhoijaa... Mutta kaksi vanhempaa Susannaa, Marianne, ja Martina on ihan jees. Ja missi Sara, ja Annikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Iida kyllä yllätti mutta ei tosiaan älyllään... Mutta tää on taas sarjassa "ihan pakko kattoa", kun ne mimmit on osa niiiiin ärsyttäviä.

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )