maanantai 10. syyskuuta 2012

Romua ja kynttilänvaloa

Viikko alussa ja maanantai melkein jo pulkassa, tästä on hyvä jatkaa. Olipa kiva palata töihin ja pois täältä neljän seinän sisältä. Jännä miten sitä aina miettii työaamuina, kuinka kiva olisi jäädä vaan kotiin huilimaan. Sitten kun kipeänä ei voi muuta tehdä, meinaa kiipeillä pitkin seiniä... Kyllä mulle selkeesti työllä on jo ihan sosiaalinenkin merkitys (toki se palkka on silti pääasia).

Olen ihan unohtanut esitellä mun uusimman romulöydön. Niinkun varmaan on jo lukijoille selvinnyt, meiltä löytyy varsinainen romujen aarreaitta. Mies kun korjaa talteen kaiken käyttökelpoisen (ja joskus kelvottomankin), tosin usein niistä romuista onkin sitten paljastunut ihan tarpeellisia kamppeita ja jopa aarteitakin. Yhtenä päivänä bongasin tallin seinältä roikkumasta kauniisti ruostuneen metallisen "kehyksen", joka paljastuikin hormin osaksi (tai jotain vastaavaa... )Nätti silti mun mielestä. Roudasin sen sisälle ja pyörittelin ympäriinsä. Vessan seinällehän se sitten päätyi. Eli meillä on nyt siis silkkaa romua vessan tauluna : )Viikonloppuna meillä on nautittu kynttilänvalosta ja leffoista. Vähänkö ihanaa käpertyä sohvalle, viltin alle ja tuijottaa tuntitolkulla jotain leffoja tai sarjoja. Menossa Sons of anarchyn 4 tuotantokausi, meidän molempien lempparisarja. Kesällä ei malta olla sisällä eikä katsoa telkkaria juuri ollenkaan, joten nyt otetaan vaje takaisin ihan korkojen kanssa.

Tunnelmallista
viikon alkua,
 
Kookos


6 kommenttia:

 1. Tunnelmallista viikkoa myös sinulle! Kehys sopii oivasti tuolle paikalleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! Toisen romut on toisen aarteita, niin se vaan menee. Tosin enpä olisi vähän aikaa sitten uskonut hormin osia ripustelevani seinälle...

   Poista
 2. Ihania tunnelmia <3..Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mustikkainen <3 Syksyssä vaan on oma fiiliksensä, kuitenkin.

   Poista
 3. Ihania tunnelmia ! Nautitaan syksystä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautitaan ja yritetään unohtaa että kesä oli ja meni... No poltetaan kynttilöitä ja fiilistellään : )

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )