perjantai 5. lokakuuta 2012

Ajopuuta ja taivutettuja lusikoita...

Jälleen eetterissä täällä pimeän ja sateen keskellä. Siis tosi pimeässä. Kun me nyt satutaan asumaan maalla, niin täällä ei todellakaan ole niitä katuvaloja mailla eikä halmeilla. Kun on pimeää, niin sitten tosiaan on... Ehkä just siksi tykkään niiiiin paljon kynttilöistä.

Tuunaustehtaassa on jälleen yhtenä iltana tapahtunut. Kerättiin viime kesänä veneen hakureissulta aika iso ajopuulauta jälleen talteen. Eihän sille mitään käyttötarkoitusta taas ollut, mutta ainahan niitä nyt jossain tarvii. Muutama viikko sitten näin facebookissa sattumalta jonkun jakaman kuvan, missä oli valkoiseen lautaan kiinnitetty lusikoista taivutetut "kupit" tuikuille. Selvä peli, sellainen oli PAKKO saada myös meille. Sopivan kulahtanut lauta oli siis valmiina, mutta lusikat puuttui. Miehen sisko luovutti ihanasti tummuneet perintö-hopealusikat mun tuunauskäyttöön (kiitos vielä <3) ja matskut oli siis kasassa.

Pakko myöntää, että itse toteutukseen en jälleen osallistunut kun seuraa pitämällä ja intoilemalla. Mutta kun mies on tarkka ja taitava, niin parempi olla sörkkimättä tiellä. Lusikat taivutettiin viilapenkissä ja kiinnitettiin poraamalla lautaan. Mallikuvassa lauta oli maalattu valkoiseksi, mutta me jätettiin veden hioma puu näkyviin. Sävy on valmiiksi jo aika kivan harmahtava.


Kulahtanut lauta
 


Taivutetut lusikat


In action
Nyt poistun fiilistelemään
perjantai-iltaa
ja
kynttilänvaloa...
 
 
Terkuin
 
Kookos


5 kommenttia:

 1. Vau miten ihana! Oikee tunnelmanluoja. :) Aloin heti miettimään mistä saisin kulunutta lautaa.. ;D
  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti : ) Jos ei tarpeeksi kulunutta heti löydy, voisi kuvitella että sateessa tai vedessä lionnut lauta alkaisi näyttää aika kulahtaneelta. Hätä keinot keksii ; )

   Kiitos samoin <3

   Poista
 2. Aivan ihastuttava :) Tuollaiset meren muovaamat ajopuut ovat ihan aarteita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla <3 Kummasti ne aina paikkansa löytää.

   Poista
 3. Wau ku upea!! Mä näin saman vinkin fb:ssa, katotaan innostuisko sitä itekin tollasen taiteilemaan! :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )