tiistai 16. lokakuuta 2012

Piha talviteloille...

No joo, talvihan se sieltä selvästi on tulossa... Illat on kylmiä ja aamulla autonlasit on huurteessa. Viikonloppuna ajettiin nurmikot viimeisen kerran ja haravakin pitäisi kaivaa esille... Eipä ole enää paljon kesäkukista iloa, paitsi että pelargoniat yrittää vielä pukata uusia nuppuja. Murateista osan kannoin sisällä, kestävät sitten tai eivät, osa taas sai jäädä koristamaan syksy/talviasetelmia.

 
Tallista löytyi vanha uuninluukku, joka oli mun mielestä niin kiva,
että hautasin sen hiekkaan koristeeksi.

 

Koristemalja, vettä ja kiviä. Ainoa hyöty,
että koirat keksivät alkaa juoda siitä...
 
 
Mun syksy/talvikukat on aina tylsästi callunoita. En vaan jotenkin lämpeä krysanteemeille tai
millekkään "oikeille" kukille. Ja näiden väritkin on aina mulla samat... Tosin sentään työnnän niille kaveriksi vähän jäkälää tai havuja. Kaavoihin kangistunutta?
 

Heinäseipäissä
 
 
 
 
Muratit vielä kasvaa ja kukoistaa
 
 
Järvestä löytynyt kahvipannu
sai käyttöä jälleen
 
 
 
Kirpeää ja kuulasta 
viikkoa,
 
Terkuin
Kookos


14 kommenttia:

 1. Kait se on pakko taas antautua talvelle.. Huhhuh. Jotenkin tuntuu että edellisestäkin on kulunut ihan liian vähän aikaa, en tosiaan kaipaisi jo uutta. :( Mutta koska kaikesta pitää löytää hyviäkin puolia: ainakin talven tulo tietää joulun tuloa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyvä Janina kun piristit, kohtahan voi jo alkaa täysillä fiilistellä joulua <3

   Poista
 2. Voi miten ihastuttavia kuvia! Kauniita asetelmia ja istutuksia :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita pihatunnelmia, ja vaikka kuinka olis "tylsästi" callunoita, niin nehän on silti oikeesti niin nättejä, ja sun kuvissasi kyllä kaikkea muuta kuin tylsiä. Kahvipannuasetelma on kyllä ehkä loistavin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Eena, jotenkin vaan joskus ne callunat tuntuu niin vanhoilta jutuilta, vaikka en parempiakaan ole löytänyt/keksinyt... Kuhmuinen kahvipannu on kyllä aika ihku, eikä sitä sisällekkään viittinyt raahata, niin piha on sille hyvä paikka : )

   Poista
 4. Ihana katsella kauniita asetelmiasi.

  Meillä taitaa piha jäädä sillensä, sillä jatkuvasti vaan sataa.
  Lehtiäkään ei pysty haravoimaan. ne ovat liimautuneet maahan ja taitavat maatua siinä.
  Nurmikkokin pitäisi vielä leikata, mutta se vaatisi edes parin päivän poutaa.
  Ensi keväänä on sitten riittävästi hommia, jos nyt kaikki jää tekemättä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehdin just pihaistutukset tehdä ennekuin täällä alkoi tuo jatkuva rankkasade. Siellähän ne callunat nyt sitten nuokkuu tuolla sateessa surkean näköisinä...

   No mutta eipä ne hommat sieltä karkaa, on sitten keväälle projektia :D

   Poista
 5. Mä olen nähnyt kerran pihan jossa ole katemateriaalina useampi vanha uuninluukku. Sekaisin niiden kanssa oli erikokoisia kiviä. Se oli ihan mielettömän kaunis. Ja kaunis on kyllä sinunkin luukkusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa haalinut lisää luukkuja, vaikka en vielä tiedä mihin niitä laitan. Mutta jotenkin ihania ne mun mielestä vaan on.

   Poista
 6. Blogissani on tunnustus ihan ihkulle ja erittäin inspiroivalle blogillesi ♥ ♥ ♥
  Halein SisustEllen <3

  VastaaPoista
 7. Piristävä idea tuo uuninluukku maisemoituna! Jei!

  Tunnustan olevani samoilla linjoilla sun kanssa näistä syyskukista. Tykkään kyllä sitten koristekaaleista ja joistain, joiden nimeä en tiedä, mutta krysanteemit serkkuineen ei koskaan pääse mukaan kotiin kaupasta. Musta niillä on hieman pistävä ominaishaju, kukkia pukkaa paljon ja koko ajan pitäisi olla nyppimässä puskaa. Olen kukkalaiska ihminen. Callunat sopivat paremmin. Jos muistan kastella, hyvä, jos en, ne näyttää hengettöminäkin kauniilta ;oD

  VastaaPoista
 8. Ihania keksintöj' sinulla! Voi että minua harmittaa, kun luulen heittäneeni yhden vanhan kahvipannun pois, vaikka olin sen jo kerran pelastanut... Se olisi ollut kiva juuri tuollaisten kanervien kanssa. Voi että! Noh jokatapauksessa aivan ihana tämä blogisi!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )