keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulua

Joulu on nyt virallisestikin melkein ohi, huomenna jälleen työpäivä. Nopeastihan se taas hurahti, melkein huomaamatta. Meidän joulu sujui kotona, vaihtelevasti omalla kokoonpanolla sekä vieraiden kanssa aikaa viettäen. Kaikenkaikkiaan hyvä joulu.

Vaikka joulu onkin ihana, ehkä paras hetki mulle kuitenkin on aina se, kun talo hiljenee ja saa sytytellä kynttilät ja käpertyä sohvalle viltin alle joululahjakirjojen ja suklaan kanssa <3

Joulukoristelut meillä on kynttiläpainotteisia, tosin kynttilöitähän mulla on esillä ympäri vuoden muutenkin. Ja meidän joulukoristeluista ei löydy punaista, edelleenkään. Ehkä mä vielä joskus taivun punaisiin joulukoristeisiin...

Mailegin tontut kuuluu uunin reunalle
 

Meidän minikuusi
Rakastuin kirkkaisiin kastehelmiin. Kavereina mun
keräilemät köyhäinhopeiset koristeet
 

 Tosi tonttu
 
Ikkunassa roikkuva "hopeinen"

 Valkoiset hyasintit on mun lemppari-
joulukukkia. Niitä löytyy monta...
 ...ja erilaisita purnukoista. Tämä
tuunattu hedelmäpurkista
 
 
 
Aamukahvit aamuhämärissä
 
Käpyjä ja tuiketta
 
 
Jarkko Aholan joululevy on soinut meillä ehkä puhki jo ennen joulua ja joulun aikana. Tänä iltana fiilistelen sitä vielä kynttilän valossa viimeisen kerran ja sitten good bye ensi jouluun.

 
 
 Ihanaa arjen alkua,
 
toivottelee
 
Kookos
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita yksityiskohtia teillä on! Just tuollaiselta toivoisin että meilläkin näyttäisi.

  Mukavaa viikkoa toivoo Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mikähän siinä on, että aina kaikkien muiden kodit näyttää paljon kivemmalta kun oma.

   Samoin mukavaa viikkoa sullekkin.

   Poista
 2. Jälleen kaikkea kaunista. Nopeastihan ne joulut meni, mutta nyt voi alkaakin odottelemaan jo kohta kevättä. Olen blogisi innokas seuraaja, sulla on ihana sisustustyyli. T. Anne

  VastaaPoista
 3. Samoilla ajatuksilla täällä, vaikka meillä joulu jatkuu uuden vuoden yli. Entisaikaan joulua pidettiin Nuuttiin asti. Kun ei ole paljonkaan punaista esillä, niin ei nämä jouluvalot häiritse, vaikka vähän myöhempään palaisivat. Kuusi kyllä lähtee aivan kohta, sillä neulasia varisee vaikka vain ohi kävelee:)
  Mukavaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä juttu, että joulua on kiva valmistella ja laittaa koristeita esille, mutta sitten mulla on aina kamala kiire saada ne joulujutut äkkiä poiskin... Valot aion kyllä jättää loppiaiseen, valaiseehan ne täällä säkkipimeässä ainakin vähän : )

   Mukavaa loppuvuotta sullekkin!

   Poista
 4. Tulin vastavierailulle ja mikä ihana blogi täältä löytyikään :) Klikkasin heti itseni lukijaksi, että löydän tänne tieni uudelleen :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )