maanantai 3. joulukuuta 2012

Pieniä näpertelyjä...

On tässä tosiaan viime päivinä aikaa näperrellä kaikenlaista, kun tuo flunssa pakotti tahdin seis ja pysymään sisätiloissa. Mulle on ihan painajaista, kun ei voi tehdä juuri MITÄÄN, joten purkasin ylimääräistä energiaa ja tekemisvimmaa kaikkeen pieneen säätämiseen.

Kieputtelin yhtenä iltana rautalangasta tuplakierroksella sydämen, jonka ympärille laitoin mun hääkimpusta jäänyttä helminauhaa pätkän. Meni sekin viimein johonkin käyttöön, kun en ole poiskaan raaskinut sitä heittää. Sydän päätyi sitten rakkaalta ystävältä monta vuotta sitten saatujen vanhojen tikapuiden askelmaan roikkumaan. Tikapuut on mulle äärimmäisen rakkaat, mutta ovat hakeneet paikkaansa pari vuotta ja nyt ne vaan yhtäkkiä ihan kun kuului makkariin sydämineen : )Kaivelin jo viikonloppuna pikkuhiljaa esille lisää pieniä joulujuttuja, valoja ja kynttelikön. Huomasin että meidän kynttelikköhän on ihan tosi tylsä, sellanen harmaa teräksinen. Onneksi on spraymaalit jälleen pelastamassa. Spreijasin ekana mustaksi, sitten valkoiseksi ja lopuksi hioin. Vähän kyllä jännitti, kun spreijasin aika vauhdilla ja maalia roiskui sähköjohdon liitinkohtiinkin... Hyvin tuntui kuitenkin kynttelikkö pelaavan ja nyt näyttää paljon enemmän meidän kyntteliköltä : )

 

Valmiiksi spreijattu
Alkuperäinen versio


 Hiottuja koukeroita
 
Rempan seurauksena ollaan käyty läpi kaikki mahdolliset kaapit ja kolot, joihin oli kertynyt järkyttävät määrät turhaa tavaraa. Vaatehuoneen perukoilta löytyi sinivihreäkirjava puulokerikko, jonka meinasin jo ensin heittää polttoon. Kokeilin kuitenkin maalata sen pensselillä ja harmahtavalla maalilla. Lopuksi kiinnitin vielä lokeroihin numerotarrat. Siitähän tuli ihan toimiva säilytyslokerikko kaikille mun pienille napeille, puukuvioille ja nauhoille. Eli ihan selvä tuunaustarvike lokerikko.
 

Onneksi tänään pääsin jo töihin, alkaisi täällä kotona jo olemaan kaikki mahdollinen siirrelty ja järjestelty uuteen uskoon... Jännästi oikealla lomalla ei ikinä ehdi eikä huvita siivota ja järjestellä esim. kaappeja tai näperrellä kaikkia pieniä juttuja, aika menee silloin kaikenlaiseen muuhun ohjelmaan ja ystävien treffailuun yms. Eli onhan tästä sairaslomasta jotakin hyötyä ollut, ainakin meillä on siistit kaapit ja monta jätesäkillistä tavaraa lähtenyt roskiin ja kiertoon.

 
Muksaa alkuviikkoa,
 
terkuin
 
Kookos2 kommenttia:

 1. Oletpa sinä ollut ahkera sairaslomallasi.
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 2. Puuhakas potilas :)
  Mukavaa ja parempaa oloa!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )