keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Pihalla

Kesän alku on vaan taas mennä hujahtanut, yhtäkkiä huomaankin olevani jo lomalla. No ei voi valittaa, ainakin tällä hetkellä säät suosivat : ) Loman alkuun on kuulunut lenkkiä, pyöräilyä, veneen kannella löhöilyä, lukemista ja alennusmyynneissä juoksentelua. Kaikkea kivaa siis.

Muokkailin vähän blogin ulkoasua ja nimikin vaihtui lennossa. Eli nyt ollaan sitten Sydämellä... Pitkä nimi alkoi jotenkin kyllästyttämään ja alkoi olla jo aikansa elänyt. Uudet tuulet aina piristää.

Mulla on tällä hetkellä jatkuva viha-rakkaus-suhde meidän pihaan. Suurimman osan ajasta olen ihan tyytyväinen siihen puskineen, puineen ja pensaineen, mutta silloin kun se pääsee tosissaan villiintymään voisin vetää sen jollain puskutraktorilla matalaksi. Niin ärsyttäviä on kaikki rikkaruohot ja nokkoset ja saniaiset. Yök.

Olen jälleen raahannut kaikkea mahdollista pihaan täysin sopimatonta ruosteista roinaa meidän pihalle. Uuninluukkuhan siellä olikin jo ennestään. Nyt lisäksi tuli vielä vanhoja singerin jalkojen osia ja pyörä. Todellista romuromantiikkaa : ) Voi aiheuttaa silmienpyörittelyjä, mutta mulle noi on aarteita <3

 
Jälleen tänäkin vuonna kukat on pinkkejä
ja valkoisia...
 
 
Irrotin vanhasta lyhdystä lasit ja
maalasin sen valkoiseksi. Siitä
tuli kukan koti.

Romuromantiikkaa!
 


 
 
Ihanaa kun vielä illallakin on ihan lämmintä. Voisi olla ulkona melkein aamusta iltaan ja niinhän me kyllä ollaan oltukin. Kuulumisia päivittyy ja pieniä ekstra juttuja facebookkiinkin. 


Nautitaan auringosta,
 

Kookos
 

6 kommenttia:

 1. Onpa sulla kauniita kukkia ja ihania asetelmia, tykkään kovasti. Löysin vasta kauniiseen blogiisi.

  t.Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi ja tervetuloa! Kiva kun löysit tänne :)

   Poista
 2. Ihana muuntautuminen lyhdystä kukan kodiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rikkinäinen lyhty sai kätevästi lisäaikaa...

   Poista
 3. Kukkalyhtyidea on kiva, käytin sitä itsekin taannoin, kunnes lyhty (puinen kiinaversio) otti ja hajosi liitoksistaan ja kukka purkkeineen oli mennyttä samassa trukommissa :/
  Idean voisi uusia metallisessa versiossa :)
  Sievä tuo kruusattu rautahässäkkä, onko se singerin jalkaosaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, metalliversio saa luvan kestää talvenkin ulkona luultavasti kanervan kotina :) Rautahässäkät on tosiaan singerin jalkaosaa, vaikka itse singeriä mulla ei olekaan. Onneksi on edes nuo jalat :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )