keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Låådikoita

Jonkunmoinen kevätväsymys on ehkä päässyt selättämään meikäläisen, se aikaisemmin hehkutettu energia on ollut jossain ihan kateissa. Pakkohommat on hoidettu, mutta eipä juuri muuta. Pihalla olen kyllä ihan ansiokkaasti huhkinut. Istuttanut ja karsinut ja saanut jotain aikaakin. Kaikki on niin vihreää, että pitää vaan katsella ja ihmetellä : )

Niinkun monet muutkin blogit, Siellä missä sydän löytyy nyt myös facebookista. Syynä se, että sinne on helpompi käydä päivittämässä lyhyitä juttuja ja kuvia useammin. Toki pitkät postaukset tapahtuu edelleen täällä, mutta löytyvät myös facesta. Tervetuloa facebookinkin puolelle! Oikeasta sivupalkista löytyy suora linkki sivuille.

On mulla sentään vähän pensselikin heilunut. Löysin jälleen vintin aarre(romu)varastoista pari puulaatikkoa. Toinen kyhätty laudoista ja toinen ihan perus vaneriloota. Maalasin molemmat valkoisiksi, lautalaatikon tarkoituksella hutiloiden, että jäisi vähän kulunutta puutakin näkyviin. Spreijasin valmiisiin laatikoihin harmaat tähdet sabloonalla. Lautalaatikosta tuli säilytyslaatikko kahvakuulille ja käsipainoille ja vaneriloota päätyi ulos nurinpäin kukkien ja lyhtyjen alustaksi.

 
Lautaloota


Vaneriloota väärinpäin
 
 
 
 

Mun on pakko intoilla noista narsisseista. Tökkäsin niitä viime keväänä maahan ja olin jo ihan ehtinyt unohtaa koko jutun. Sieltä ne yhtäkkiä nousi kirkkaan keltaisina! Jei! Mä kun en ole todellakaan mikään suuri viherpeukalo, saan yleensä aikaan enemmän tuhoa kun tulosta, niin tää on iso ihme : )


Aurinkoisia päiviä,
 
Kookos


10 kommenttia:

 1. Hienot laatikot, kyllä noissa kelpaa säilytellä vaikka mitä. Terkuin uusi lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Tarja, kiva kun löysit tänne : )

   Mulla tapahtuu aina vähän niin, että ensin tuunataan kasa laatikoita ja sitten vasta mietitään että mitähän niihin laittaisi ja mihin ne edes mahtuu...Onneksi löytyi käyttöä : )

   Poista
 2. Kivat laatikot,tykkään varsinkin lautaisesta!Ainahan tuollaisille käyttöä löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lautainen on enemmän munkin mieleen, kaikkine repsottavine lautoineen ja kuluneine kulmineen... Ei kai laatikoita(kaan) voi olla liikaa : )

   Poista
 3. Upeat laatikot! nim.laatikkohullu;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja tervetuloa, kiva kun olet täällä.

   Poista
 4. Ihanat laatikot! :)
  Ja onnea narsissinkasvatuksesta! Meikä se vaan on yks kuolonenkeli noitten rehujen kans. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, samanlainen kuolonenkeli täälläkin riehuu kukkineen... Kukkasipuleille kävi tänä vuonna vähän heikosti, taisin istuttaa ne liian pintaa : (

   Poista
 5. No mutta, toi tähti kruunas komeudet. Mä väritin viime kesänä kans vanhan vanerilooran, ruskealla petsillä. Ja tähtifanina siihen sopis kans samanmoinen, valkoinen tähti... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Ei muuta kun tähtiä spreijaamaan : )

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )