torstai 25. huhtikuuta 2013

More stars

Tällä viikolla olen yrittänyt hoitaa kaikkia tylsiä asioita, käynyt palauttamassa kirjaston kirjoja (miksi ne myöhästyy mulla aina? Sitten joudun maksamaan niin paljon sakkoja, että niillä saisi uuden kirjan...), hoitanut pankkiasioita ja tietty normi kauppajuttuja. Kävin mä myös postissa hakemassa Elloksen paketin. Ja sieltähän ilmestyi tähti-pussilakanat. Tähdellisiä petivaatteita en ollutkaan aikaisemmin mistään löytänyt, niin olihan ne sitten tilattava. Värivaihtoehtoina oli beiget tai harmaat, tilasin meille beiget. Elloksen lakanoiden hinta-laatusuhde on ainakin tähän asti ollut loistava, toivottavasti nämäkin kestää hyvin pesua.

 
Jouduin vähän myös ompeluhommiinkin... Meidän pikkueteisen säilytyspenkin päällinen on näyttänyt jo pitkään mun silmiin tylsältä ja kulahtaneelta. Ja kun noi tähdet on mun heikkous, niin eipä tarvinnut kovin pitkään miettiä millaista kangasta tilalle tulisi. Löysin Wilhelmiinan kammarista kivannäköistä harmaata tähtikangasta. Siitä sitten ompelin (tai en kyllä oikeastaan ommellut yhtään mitään, kunhan jotenkin harsin pehmusteen päälle...) uuden päällisen. Heti tuli paljon raikkaampi koko eteisestä. Kangasta jäikin vielä vaikka kaitaliinan verran. Kunhan joku muu vaan ompelisi sen mulle, mulla kun ei tunnetusti ole yhteyksiä ompelukoneen kanssa.
 
 
 
 

 
 
Nyt tää alkais odottamaan
hömpintä viihdettä
ever,
eli viidankon tähtösiä!
 
Hauskaa iltaa,
 
Kookos

 


10 kommenttia:

 1. Minäkin olen viime aikoina ihastunut tähtiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähtiin kun kerran hurahtaa, se on menoa. Jännä juttu, ettei niihin edes kyllästy : )

   Poista
 2. Ihanat tähtilakanat! Tykkään ;)

  Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, suunnittelin jo tilaavani ehkä ne harmaatkin... Hintakaan ei kirpaise, 15e setti.

   Aurinkoa myös sinne : )

   Poista
 3. Kauniit lakanat. Ja kivan näköinen tuli penkistäkin. Mä olen onnistunut tuon tähtivillityksen hädin tuskin välttämään - mutta se johtuu ihan siitä, että olen päättänyt, että mitään uutta ei tähän huusholliin tule, ennenkuin vanhaa on saatu pois. Se poistovauhti vaan on ollut vähän hitaanlaista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman päätöksen olen myös joskus tehnyt, mutta ei ole kyllä pitänyt : ) Kamaa vaan tuppaa kertymään joka nurkkaan...

   Poista
 4. Todella kivan näkoinen tuo penkki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusilla päällisillä saa siihen aina välillä vähän vaihtelua. Melko helppo ja halpa kikka : )

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )