maanantai 1. huhtikuuta 2013

Aurinkoinen

Pääsiäinen oli ja meni, samoin loma. Tänä vuonna meillä ei ollut paljon pääsiäiseen panostettu, edes niitä jokavuotisia Pentikin tipuja en ollut ottanut pöydälle tönöttämään. Oli mulla sentään yksi ruukkunarsissi, mutta nyt sekin on jo ihan dead. Syynä tähän lusmuiluun oli se, ettei paljon pääsiäisenä kotona oltu. No menihän tämä näinkin. Ihana on kuitenkin tutkailla muiden blogeista kauniita pääsiäiskoristeita ja fiiliksiä.

Palailtiin torstai yönä kylpylästä Tallinnasta ja perjantaina suunnattiin jälleen kohti Helsinkiä. Aikamoista reissaamista siis on ollut viime viikko. No, tänään on rauhotuttu ja hoidettu rästihommia kotona.

 
Ostin tänään kuitenkin kaupasta
helmililjoja
 Narsissit vielä alkutekijöissään
 
 
Tämä aamu oli ihanan aurinkoinen. Odotan ihan hurjasti että lumet alkaisi viimein sulaa meidän pihaltakin! Tällä hetkellä vielä ikkunoista näkyy lähinnä pelkkiä lumikasoja : ( Mua houkuttaisi jo kovasti kaupoissa myytävät kukkasiemen-pussit. Taitaa olla vielä kyllä VÄHÄN aikaista.
 
 Aloin heti aamusta siivoamaan ja tuli jotenkin ihan keväinen fiilis. Kuurasin kämppää osuvasti Maison Bellen spring-pesuaineella ja tuoksuuhan se keväisen raikkaalle! Reissun jäljiltä myös pesukone pyörii tauotta. Oli kiva tulla iltapäivällä salilta kotiin, kun vastaan tulvahti puhtaan pyykin tuoksu. Ehdottomasti mun lemppari tuoksu koko maailmassa. Siksi varmaan tykkään eniten kaikista kotitöistä just pyykinpesusta....
 
 
Uusi kello löytyi reissusta
 
Tervetuloa uusi viikko,
tästä se lähtee...
 
Kookos
 
 
 

 


6 kommenttia:

 1. Olipa kiva lukea aamutuimaan näin ihanaa postausta:) Kauniin kellon olet löytänyt!

  VastaaPoista
 2. Kukkasiemenet houkuttavat täälläkin, mutta jos tässä nyt vielä hetken malttaisi ;)

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Sinulle on haaste blogissani =)
  http://socalleddiary.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ja kumarran. Käynpä heti kurkkaamassa...

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )