keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Seinästä revittyä

Hahaa, valoisat illat on täällä jälleen! Vielä kahdeksaltakin on valoisaa : )

Innostuttiin miehen kanssa yrteistä ja lähinnä niiden kasvattamisesta. Meillä ei vaan ole ikkunalautoja, jossa niitä yrttiruukkuja voisi pitää ja missä ne saisi valoa. Ikkunat on isot ja maahan asti, joten eipä niihin oikein ikkunalautoja saa värkättyäkään. Mies ehdotti tekevänsä yrttilaatikot, mutta ne oli vähän nounou-idea. Ideoitiin yhdessä penkki ikkunan eteen, johon ruukut voisi laittaa. Matskukin oli mulla kirkkaana mielessä, mahdollisimman kulunutta ja rosoista sen olla pitää... Eli lautoja tallin seinästä : )

Laudat revittiin irti seinästä ja mies rupesi hommiin. Tunnin päästä meillä oli penkki ja mä tykkään <3 Yrttiruukkuja siinä ei vielä ole, mutta kaikkea muuta kamaa kylläkin. Tulee varmasti jäämään meille jatkuvaan käyttöön.

 


 
Väliaikaisesti palvelee kukan ja kynttilän alustana
 

 
Vanhalla kakkuvuolle löytyi käyttöä
 
Iltahämärissä
 
 
Nyt pitäisi kai alkaa
istutushommiin,
jotta saisi ne
yrtitkin kasvamaan...
 
Terkuin
 
Kookos


13 kommenttia:

 1. Nopeat liikkeet ovat näyttäviä. Siitä tuli hieno!
  Onko tallin seinässä nyt aukko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nopeilla liikkeillä täällä mennään : ) Tallin seinässä on aukko, mutta onneksi sisäpuolella! Ja oli jo ennestäänkin, kun aikaisemmin tarvitsin noita samoja lautoja naulakkotarpeiksi :D

   Mukavaa loppuviikkoa <3

   Poista
 2. Kiva idis! tuollanen rouhea penkki on kyllä mun mieleen ja tuo kakkuvuoka vautsi :) Mä olen pitkään yrittänyt bongata ties mistä tuollaista vanhaa patinoitunutta lautaa keittiön pöydän kannen tuunaamiseen. Jos sitä ei löydy, niin ajattelin ostaa ihan raakalautaa ja maalata valkoiseksi.

  Mukavaa viikon jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkuvuoka on itseasiassa peräisin päiväkodista, lasten pihaleikeistä. Nappasin sen itselleni ja vein tilalla uudemman ja parempikuntoisen : )

   Saisikohan laudan patinoitua sillä, että jättäisi sen ulos sateen ja auringonpaisteen armoille? En kyllä tiedä, kauanko sitä pitäisi siellä pitää... Mutta valkoiseksi maalattu raakalautakin kuulostaa kyllä ihanalta!

   Mukavaa viikkoa : )

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti, joskus aina tulee väläyksiä jotka on pakko toteuttaa HETI.

   Poista
 4. Eilisessä Iltalehdessä oli ohje rustiikkiseen yrttilaatikkoon.Siinä lauta oli vanhennettu mustan teen ja omenaviinietikan seoksella.Ja kiva oli lopputulos!! T. P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks P. vinkistä! Pakko varmaan kokeilla ja sutikoida tolla seoksella kaikki mahdollinen, jos tulee kiva.

   Poista
 5. Tuo on aivan loistava idea ja niin monikäyttöinen! Pistän korvan taakse.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varmaan itse alkaa keräämään jotain ideakansiota, kun löytää jotain kivoja ideoita niin ne tuppaa unohtumaan : ( Mun korvan takana ei pysy tällä hetkellä oikein mikään muistissa.

   Ihanaa viikkoa Jovelaan

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )