torstai 14. marraskuuta 2013

Talvivaloja

Here again, niiin pitkän tauon jälkeen. En tiedä mihin kaikki aika on mennyt, koneelle ei vaan ole ehtinyt. Kuvia on kyllä kertynyt kameraan ja ideoitakin mitä haluan kertoa ja jakaa. Mutta tästä se taas lähtee... Muokkailin vähän ulkoasua ja vaihdoin nimimerkinkin pois, eli nyt täällä on ihan real me: )

Osan mun ajasta on vienyt mun uusi projekti, josta olen nääääääin innoissani. Aloitin reilut neljä viikkoa sitten fitfarmin Bikini Challenge nettitreeni-jakson, joka kestää kymmenen viikkoa. Vaikka olen aikaisemminkin treenaillut ja syönytkin suht koht hyvin, niin tämä on jotenkin niin hyvä juttu mulle. Ammattilaisen laatimat ruokavaliot ja treeniohjelmat. Löysin taas ihan uutta intoa ja potkua treenaamiseen. Eli viimeiset viikot mun elämä on lähinnä ollut eväs- ja treenikassin kanssa kuljeskelua töihin ja salille.

Olen jo pari viikkoa haaveillut kotona jouluvaloista ja paperitähdistä ikkunoissa. Ihan vielä en ole kuitenkaan niitä ollut valmis kaivamaan joululaatikoista. Ratkaisin asian laittamalla esille talvivaloja :) Ei siis ihan jouluisia, mutta kuitenkin. Makuuhuone ja olkkari saivat omansa. Tosin viikonloppuna taidan kyllä jo kaivaa ne tähdetkin ikkunoihin.






Vähän olen ehtinyt tuunailemaankin. Löysin kirppikseltä parilla eurolla jättimäisen säkillisen kullanvärisiä rottinkitähtiä, joita olen nyt spreijaillut valkoiseksi ja kiinnitellyt niihin erilaisia nauhoja ja puukuvioita. Löytö.

Amor vincit omnia-nauhallinen versio

Kirppiksellä olen tosiaan aina välillä käynyt pyörimässä ja ehdottomasti paras löytö ehkä ikinä on parin viikon takainen Guess-laukku kolmellakympillä. Kunto oli moitteeton ja koko juuri mulle passeli. Eipä tarvinnut tuolla hinnalla paljon enää harkita.


Nyt iltapalan ja iltateen kimppuun, 

Terkuin

Merita





10 kommenttia:

  1. Nuo pallovalot ovat tosi kauniit, eivätkä yhtään liian jouluiset! Kiva, että olet löytänyt uuden innon treenaamiseen, siitä saa virtaa varsinkin näin pimeänä aikana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään kyllä niistä kovasti <3 joo ihan totta, kyllä kunnon treeni vaan lisää kummasti energiaa!

      Poista
  2. Oi ihana tunnelma siellä ja nuo pallot on hienot. Näyttäisi sinulla sama taulu löytyvän :). Hyvää alkanutta viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Mustikka <3 ihana saada vähän valoa ja kynttilöitä viemään tätä pimeyttä... Joo samoilla linjoilla mennään taulujen suhteen :)

    VastaaPoista
  4. Minä myös harrastin viime talvena tuota spreijausta. Minulla on ollut ikkunoissa sellaiset isot tähdet, spreijasin valkoisiksi ja laitoin yövaloiksi nojaamaan tuolin selkänojaan (yöpöydät). Olivat tosi kivat! :) Kirppislöydöt on aina mukavia!

    VastaaPoista
  5. Kuulostaapa tosi kivalta idealta! Mulla taitaa olla myös jossain sellainen valotähti... Kiitos Anne vinkistä, taidankin spreijailla sen seuraavaksi :)

    VastaaPoista
  6. Heippa. Kiva kun kävit blogissani niin löysin tänne. :) Ihanan näköistä täälläkin, tutustun vielä paremmin paremmalla ajalla. Mustakin tuntuu toisinaan että aika vaan kuluu jonnekin..ja samoilla linjoilla on täälläkin menty kun on ollut treenivimma päällä. :) Ihanat pallovalot!

    VastaaPoista
  7. Kiva kun löysit myös tänne :) tervetuloa.

    VastaaPoista
  8. Hei, kivoja kuvia blogissasi, mutta suosittelisin laittamaan ne reilusti isommiksi :) Ja nuo valopallot on aivan ihanat!

    http://valkoisiatarinoita.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. Kiitos vinkistä Ida, uuteen postaukseen suurentelinkin kuvia jo ja paljon paremmalta näyttää! Kiva kun joku antaa oikeasti hyviä neuvoja ja vinkkejä <3

    Kävin jo vastavierailulla ja kivalta näytti teillä.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )