tiistai 28. tammikuuta 2014

Kylmää ja haastetta


Ulkona on jotenkin tosi kaunista, kun viimein on ihan oikea talvi. Kaunein hetki mun mielestä on "sininen hetki", kun ei ole vielä pimeää mutta hämärä alkaa pikkuhiljaa tulla. Parina päivänä olen vaan seisonut pihalla ihailemassa. Pakkasista ja tuulesta huolimatta, olen yllättävän hyvin viihtynyt ulkona lenkillä sekä tällä viikolla töissä lasten kanssa luistelemassa. Joka vuosi yllätyn siitä, kuinka kivaa luistelu oikeasti onkaan!  
 
Sain kolmesta ihanasta blogista: Milli`s little homesta, Unikulman elämästä ja love of dreamsista haasteen esitellä oman bloggauspaikan. Kiitos teille kaikille haasteesta <3
 
Kaikilla muilla tuntuu olevan ihanat, rakennellut ja tuunaillut bloggailupisteet ja mä olen vaan tylsästi keittiönpöytäbloggari :) Siihen jotenkin aina koneeni kanssa asetun, kun en jaksa siirrellä sitä mihinkään ja pöydälle saan kätevästi mun yleensä aina käsien ulottuvilla olevan kahvimukin.
 
 
 
 

 
 
 Nyt tää lähtis saunaan
sulattelemaan pakkasen
puremia...
 
Mukavaa iltaa
Merita 
 


4 kommenttia:

 1. Viihtyisä ja kaunis paikka bloggailla, vaikka oletkin keittiöbloggari;) ps. täällä toinen samanlainen...
  Ihanaa viikon jatkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, keittiönpöytä on ykköspaikka :)

   Poista
 2. Aivan ihastuttavia talvikuvia. Koskematon lumi ja kevyt hämärä noissa kuvissa tuo kyllä jännittävän pysähtyneen vaikutelman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvella saa kyllä otettua ihan kivoja kuvia. Vähän vaan pelottaa, miten järkkäri kestää noita huimia pakkasia. Eipä ole ainakaan vielä hyytynyt.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )