sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Pensselöintiä

Viikonloppukin se sitten taas oli ja meni, tai ainakin melkein. Onhan tässä vielä sunnuntai-iltaa jäljellä muutama tunti. Perjantaina olin jotenkin ihan poikki, eikä mikään huvittanut. Selvää väsymystä ilmassa. Illalla sitten pidin pitkästä aikaa kunnon tankkauksen ja höpöttelin ihanan ja pitkän yöpuhelun vielä ystävän kanssa. Lauantaina olikin sitten fiilis jo ihan toinen ja hyvä viikonloppuhan tästä tulikin <3 Niin ne pienetkin asiat joskus tekee ihmeitä.

Tankkaillut tosiaan olen ruokapuolta, koska huomenna alkaa 10 viikon Lite-treenijakso Fitfarmin kautta. Uuden vuoden tienoilla lopetin saman firman 10 vkoa kestäneen Bikini Challengen ja huomasin että homma jotenkin sopii mulle ja toimiikin ihan hyvin. Ruokailut sujui hyvin ja treenit kulki.  Eli taas mennään kohti uusia haasteita : )

Sain viimein aikaiseksi maalata vanhan "arkun", joka löytyi jälleen mummolan aarrekätköistä. Arkku oli kamalassa kunnossa ja täynnä vanhoja työkaluja. Polttoonhan se matkalla olikin, mistä se sitten meille pelastettiin. Väriltään se oli tumman vihertävä ja pinttynyt. Varsinainen aarre.

Harjailin sen teräsharjalla ja pyyhin enimmät pölyt pois. Mulla sattui olemaan valmiiksi valkoista kalustemaalia, joten sillä sitten pensselöimään. Halusin jättää pinnan "huonosti" maalatuksi, jotta tumma pinta kuultaa sieltä läpi. Tarkoitus oli, että arkku saa edellenkin näyttää vanhalta ja kuluneelta. Ja niin se kyllä näyttääkin. Paikkansa se löysi heti makkarista ja sisälle mahtuu kiitettävä kokoelma kenkiä. Jee!


Tänään vasta heittelin pois viimeiset hyasintit. Jäi tyhjän näköistä. Yritin keksiä, mitä laittaisin tilalle, kun ei tulppaanejakaan siihen hätään saanut mistään. Kävin sitten metsästä katkomassa vähän oksia, mahdollisimman jäkäläisiä tietty. Saa kelvata, ennekuin kotiutan niitä valkoisia tulppaaneja <3Taidan viettää nämä sunnuntain viimeiset tunnit sohvalla, viltin alla ja leffaa katsellen. Mikään ei ole parempi päätös viikonlopulle. Huomenna sitten taas uudella puhdilla uuteen viikkoon...

Merita

8 kommenttia:

 1. Ihana arkku!
  Tiistaina olisi tarkoitus mennä kokeilemaan kahvakuulaa, jos vaikka siitä lähtisi innostus. Täytyy kyllä sanoa, että bodypumpin jälkeen oli ihana olotila, tiesi tehneensä jotain;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kahvakuulailu on kyllä kivaa ja koukuttavaa

  VastaaPoista
 3. Ihana tuollainen vanha arkku! Ihana on blogisikin, löysin tänne sattumalta ja aion jäädä lukijaksi jatkossakin. Sinulla on täällä kauniita kuvia ja mukavaa luettavaa.

  T. Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoista rojuista saa maalilla yllättävän kivoja juttuja aikaiseksi :)
   Kiva kun eksyit tänne ja tervetuloa, toivottavasti viihdyt <3

   Poista
 4. Olipa hyvä löytö! Hienosti olet saanut tuunattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Onneksi näissä tuunauksissa ei jäljen siisteys ole niin tarkkaa, vaan enemmänkin päinvastoin. Sen parempi mitä rouheampi lopputulos : )

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, näillä taidoilla ei taida muuta oikein aikaiseksi saadakaan kun sitä rouheaa. Mutta hyvä niin :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )