torstai 2. maaliskuuta 2017

Kun rakastuin takkiin

Tiedättekö tunteen, kun rakkaus johonkin tavaraan tai vaatteeseen iskee... Mulle kävi jälleen juuri niin. Olin silmäillyt jo viime talvena Åhkkå-parkatakkia Ellokselta ulkoilukäyttöön, mutta en saanut ikinä sitä tilattua. Tänä talvena näin takin muutamaankin kertaan livenä ja se palasi jälleen mieleen kummittelemaan. Ja nimenomaan harmaana. Takki oli tietenkin ehditty myydä loppuun Ellokselta, koska olin jälleen liian myöhään liikkeellä. Olin jo luopunut toivosta, kunnes sattumalta takki tuli vastaan facebookin kirppisryhmässä. Uudenveroisena, oikean kokoisena ja erittäin sopivan hintaisena! 

Facebookin kirppisryhmät on viime aikoina olleet mulle varsinainen aarreaitta. Olen tehnyt lähes kaikki kalliimmat hankinnat niiden kautta. Jokainen kauppa on onnistunut, olen saanut mitä on luvattu ja postitus on toiminut moitteettomasti. Iso suositus näille ryhmille. 

Toinen löytö minkä tein paikallisesta kirppisryhmästä  viime viikolla, on Sorelin kengät. Nämäkin olivat keikkuneet ostoslistalla jo pitkään, mutta aina jääneet ostamatta. Oikea koko, siisti kunto ja hintaa 25€. Mulle kiitos : ) Sopivasti kenkien väri sattui myös yhteen takin kauluksien ja vetskareiden kanssa. Nyt taas ulkoilu on hitusen kivempaa (paitsi tuolla vetisessä loskassa). 


Löytyykö muita kirppisryhmä-haukkoja?

2 kommenttia:

 1. No kerrankos sitä sattuu, että takki herättää tunteet pintaan :) On sattunut - iäti muistan tapauksen yhden Desigualin kohdalla :) :) :) - mutta laukun ja kukkaron kanssa sitten oleilen...
  Todella hyvät ostokset löysitkin!
  Ja kyllä - olen shoppaillut faceryhmistä, ja tori.fi:stä jne. Seuraan ja joskus on tuote vapaana vielä ja osuu tarpeellinen jopa kohdilleenkin.
  Hyvää kierrätysfilosofiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kierrätys vaan kannattaa :) Se onkin onnea, kun sattuu ajoissa nappaamaan itselleen jonkin myyntiin tulleen jutun, melkein kuin lottovoitto...

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )