sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Pakkailua ja suosikki matkakohteet

Viikonloppu on kulunut osittain pakollisten asioiden hoidossa ja järjestelyissä, mutta se ei haittaa koska lähtö parin viikon lomalle on tänään <3 Kohde on jälleen tuttu, aurinkoinen ja hyväksi todettu Thaimaa. Thaimaassa ollaan oltu 5 kertaa aikaisemminkin, mutta lähes aina kokonaan eri paikoissa ja tarkoitus olisi nytkin käydä siellä, mitä ei olla vielä koettu ja nähty.

Rakastan Thaimaan pieniä saaria, joista Koh Lipe on jäänyt ehdottomaksi suosikiksi. Sinne voisin palata vielä uudelleenkin. Aurinko lomalla en kaipaa suuria shoppailumahdollisuuksia tai suurkaupunkien vilinää, mulle riittää meri, hiekka, snorklailu, rento meno ja lepo. Pari päivää ollaan vietetty Bangokissakin, mutta suurkaupunki hektisine liikenteineen ei selvästi ollut mua varten.

Thaimaa on siis yksi mun suosikki matkakohteista, ehdottomasti. Saarista Phi Phi, Koh Lanta, Koh Chang ja ehdottomasti se Koh Lipe on näkemisen ja kokemisen arvoisia paikkoja. Myös Malesiassa ihastuin moneen paikkaan: esim.  Pangoriin ja Langkawiin. Malesiasta löytyi pieniä saaria, jossa hiekka oli valkoista ja meri ihanan turkoosia.

Lähellä olevista kohteista rakastuin viime kesänä Kroatiaan. Reissuun ei lähdetty suurin odotuksin, kunhan on lyhyt lento ja aurinko paistaa. Yllättäen Kroatia kuitenkin vei sydämen. Oltiin sekä Dubrovnikissa sekä Splitissä ja itse kyllä tykkäsin enemmän Dubrovnikista. Maisemat olivat kauniimmat ja meno rauhallisempaa. Kroatian vuoristoiset maisemat ja vanhat kaupungit olivat vaikuttavia. Kroatiaan palataan vielä varmasti <3

Vaikka olenkin ehdottomasti aurinkoihminen, tykkään talvella myös kaupunkilomailla. Kaupunkilomista lempparikaupungeiksi ovat nousseet Praha ja Riika. Kaupunkilomilla arvostan shoppailumahdollisuuksia, lyhyttä lentoa ja edullista hintatasoa. Kivat maisemat ja nähtävyydet on tietenkin plussaa.

Nyt pakkailen vielä viimeiset puuttuvat tavarat ja alan virittäytyä lomatunnelmiin. Paluun jälkeen luvassa kuvatulvaa :) Sydämellä_blogin istagram päivittyy varmasti loman aikanakin, joten sieltä voi käydä kurkkailemassa jos matkakuvat kiinnostaa.

Thaimaata:Kroatiaa:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )