lauantai 1. huhtikuuta 2017

Matkan jälkeen..

Kotiinpaluu on aina jotenkin hankalaa. Toisaalta ehkä hiukan alkaa jo kaipaamaankin tuttuja rutiineja, omaa jättikokoista kahvimukia ja omaa sänkyä. Pyykkivuorta, loskaa ja jatkuvaa palelua en kyllä kaivannut yhtään. Enkä aikaisia aamuherätyksiä. 

Reilun kahden viikon loma kului yhdessä hujauksessa. Lennettiin Thaimaan Phuketiin ja ehdittiin olla Karon Beachilla, Koh Samuilla ja Koh Taolla. Sieltä palattiin takaisin Karon Beachille pariksi viimeiseksi päiväksi. Alunperin tarkoitus oli käydä myös Koh Phanganilla, mutta jatkuva matkustaminen alkoi puuduttamaan ja jätettiin se väliin. Tarkoitus oli nimenomaan rentoutua, eikä istua lähes joka päivä busseissa ja lautoilla. 

Eniten nautin lomalla siitä, ettei tarvitse noudattaa aikatauluja (paitsi juuri niinä matkustuspäivinä). Ei tarvitse kelloa eikä kalenteria, puhelimenkin jätin usein huoneeseen. Kamera kyllä keikkui kaulassa melko uskollisesti. Päiväunet oli ehkä loman parasta antia... 

Vaikka Thaimaa on mun mielestä kaikkinensa kaunis, niin edelleen liputan saarien puolesta. Siellä itse näen eniten kaunista luontoa, upeita rantoja ja mielettömiä maisemia. Koko eläminen on jotenkin rennompaa saarilla. Musiikki soi rannoilla ja illalla voi ruokailla meren äärellä. Koh Samui nousi mun uudeksi suosikkikohteeksi ja nimenomaan rauhallisempi Chaweng beach. 

Shoppailemaan en tälle reissulle lähtenyt ja muutamaa juttua lukuunottamatta mun laukku pysyikin melkoisen kevyenä. Tosin ei nämä paikat mitään shoppailumekkoja olisi olleetkaan, lukuunottamatta muutamaa isoa tavarataloa. Lähinnä myynnissä oli rantavaatteita ja turistirihkamaa. 

Kameraan kertyi kuvia melkoinen määrä. Tänä aamuna vasta sain niitä siirreltyä koneelle ja tässä joitakin otoksia. Varmasti tulen tätä kuvatulvaa jakamaan tänne vielä jatkossakin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )