tiistai 18. huhtikuuta 2017

Pääsiäistä kuvina

Pääsiäiseen kuului lähinnä siivousta, sisustamisjuttuja, lepäilyä, ulkoilua ja liikaa herkkuja. Rahkapiirakkaa, karkkia, pari lasia viiniä, vähän suklaata... Helpotus kun pyhät on ohi ja voi palata taas takaisin omaan arkiseen ruokavalioon. 

Pääsiäisen kohokohtiin kuului hehkutetun Skam-sarjan löytäminen. Ajattelin että ihan vaan pikkuisen vilkaisen ensimmäistä jaksoa, kun en ihan taida tämän lukiolaisista kertovan sarjan kohderyhmään kuulua... No niinhän siinä kävi, että koukkuun jäin. Pari tuotantokautta tuli vilkaistua ihan ohimennen :) 

Vakaana aikomuksena oli pääsiäisen vapaiden aikana haravoida piha siistiin kuntoon. Harava kuitenkin edelleen odottaa pihalla aurinkoisia päiviä. Ehkäpä jo tällä viikolla saan aloitettua. Muutamia narsisseja kuitenkin sain pihalle laitettua, ehkäpä pihalla olevia lehtiä ei niin helposti huomaa kun edes oven lähistöllä on yritetty somistaa. 

Sisälle pääsiäiskoristeita en tänä vuonna oikein jaksanut laitella. Muutama pieni pupu ja läpinäkyvät höyhen munat saivat riittää. Prismasta löysin pari kivaa valkoista pupu-kuvioista munaa pöydälle. Jotenkin nuo puput vetoavat minuun.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )