sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Pakkailua ja suosikki matkakohteet

Viikonloppu on kulunut osittain pakollisten asioiden hoidossa ja järjestelyissä, mutta se ei haittaa koska lähtö parin viikon lomalle on tänään <3 Kohde on jälleen tuttu, aurinkoinen ja hyväksi todettu Thaimaa. Thaimaassa ollaan oltu 5 kertaa aikaisemminkin, mutta lähes aina kokonaan eri paikoissa ja tarkoitus olisi nytkin käydä siellä, mitä ei olla vielä koettu ja nähty.

Rakastan Thaimaan pieniä saaria, joista Koh Lipe on jäänyt ehdottomaksi suosikiksi. Sinne voisin palata vielä uudelleenkin. Aurinko lomalla en kaipaa suuria shoppailumahdollisuuksia tai suurkaupunkien vilinää, mulle riittää meri, hiekka, snorklailu, rento meno ja lepo. Pari päivää ollaan vietetty Bangokissakin, mutta suurkaupunki hektisine liikenteineen ei selvästi ollut mua varten.

Thaimaa on siis yksi mun suosikki matkakohteista, ehdottomasti. Saarista Phi Phi, Koh Lanta, Koh Chang ja ehdottomasti se Koh Lipe on näkemisen ja kokemisen arvoisia paikkoja. Myös Malesiassa ihastuin moneen paikkaan: esim.  Pangoriin ja Langkawiin. Malesiasta löytyi pieniä saaria, jossa hiekka oli valkoista ja meri ihanan turkoosia.

Lähellä olevista kohteista rakastuin viime kesänä Kroatiaan. Reissuun ei lähdetty suurin odotuksin, kunhan on lyhyt lento ja aurinko paistaa. Yllättäen Kroatia kuitenkin vei sydämen. Oltiin sekä Dubrovnikissa sekä Splitissä ja itse kyllä tykkäsin enemmän Dubrovnikista. Maisemat olivat kauniimmat ja meno rauhallisempaa. Kroatian vuoristoiset maisemat ja vanhat kaupungit olivat vaikuttavia. Kroatiaan palataan vielä varmasti <3

Vaikka olenkin ehdottomasti aurinkoihminen, tykkään talvella myös kaupunkilomailla. Kaupunkilomista lempparikaupungeiksi ovat nousseet Praha ja Riika. Kaupunkilomilla arvostan shoppailumahdollisuuksia, lyhyttä lentoa ja edullista hintatasoa. Kivat maisemat ja nähtävyydet on tietenkin plussaa.

Nyt pakkailen vielä viimeiset puuttuvat tavarat ja alan virittäytyä lomatunnelmiin. Paluun jälkeen luvassa kuvatulvaa :) Sydämellä_blogin istagram päivittyy varmasti loman aikanakin, joten sieltä voi käydä kurkkailemassa jos matkakuvat kiinnostaa.

Thaimaata:







Kroatiaa:




torstai 9. maaliskuuta 2017

Päivitettyjä tauluja

Kevät saa aina aikaan mulla jonkinlaisen sisustusvimman. Jotakin uutta pitäisi keksiä ja kuljen huoneesta toiseen miettimässä, mitä se voisi olla. Viime viikolla keksin, että haluan uusia tauluja sommitelluksi ryhmäksi seinälle. Googlailin vaikka mistä erilaisia tauluja ja julisteita, mutta mikään ei oikein tuntunut omalta. Mulla oli visio, minkä tyylistä haluaisin. Ei värejä, mutta ei ihan pelkkää mustavalkoistakaan...

Pinterest pelasti jälleen. Pinnailin kuvia, jotka näyttivät mun silmään hyvältä ja joissa oli jokin merkitys. Lähetin kuvat omaan sähköpostiini, mistä ne sitten rajasin ja  tulostelin sopivan kokoisina. Prismasta löytyi valkoisia peruskehyksiä kohtuuhintaan. Nyt mulla on taulut, tosin ei vielä seinällä. Seinälle asettelu on suunnittelun asteella.








sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Viikonlopun parhaat

Viikonloppu meni taas yhdessä hujauksessa. En varsinaisesti tehnyt mitään erikoista, mutta silti tein kaikkea mistä tuli hyvä mieli. Velvollisuuksia en itselleni kasannut, sunnuntain vakkari siivouspäivää lukuunottamatta. Kerrankin lähes pelkkää rentoilua <3

- Pitkät yöunet ja kiireettömät aamupalat. 
- Karkkipäivän Fazerina bitesit
- Pyörähdys Hyvinkäällä ja nopea shoppailu New Yorkerilla sekä hampurilaiset Pancho Villassa
- Lasillinen viiniä molempina iltoina
- Sunnuntain kirppistelyt ja löydöt
- Innostuminen pienistä tuunailuista, pitkästä aikaa
- Aurinkoinen sää ja ulkoilut koirien kanssa metsässä
- Se siivouspäivä, tai oikeastaan puhdas koti
- Puhtaan pyykin tuoksu









 Hengähtämisen jälkeen on taas aika palata huomenna arkeen. Jotenkin se arkikin on taas helpompi jaksaa, kun takana on tällaisia viikonloppuja. 

torstai 2. maaliskuuta 2017

Kun rakastuin takkiin

Tiedättekö tunteen, kun rakkaus johonkin tavaraan tai vaatteeseen iskee... Mulle kävi jälleen juuri niin. Olin silmäillyt jo viime talvena Åhkkå-parkatakkia Ellokselta ulkoilukäyttöön, mutta en saanut ikinä sitä tilattua. Tänä talvena näin takin muutamaankin kertaan livenä ja se palasi jälleen mieleen kummittelemaan. Ja nimenomaan harmaana. Takki oli tietenkin ehditty myydä loppuun Ellokselta, koska olin jälleen liian myöhään liikkeellä. Olin jo luopunut toivosta, kunnes sattumalta takki tuli vastaan facebookin kirppisryhmässä. Uudenveroisena, oikean kokoisena ja erittäin sopivan hintaisena! 

Facebookin kirppisryhmät on viime aikoina olleet mulle varsinainen aarreaitta. Olen tehnyt lähes kaikki kalliimmat hankinnat niiden kautta. Jokainen kauppa on onnistunut, olen saanut mitä on luvattu ja postitus on toiminut moitteettomasti. Iso suositus näille ryhmille. 





Toinen löytö minkä tein paikallisesta kirppisryhmästä  viime viikolla, on Sorelin kengät. Nämäkin olivat keikkuneet ostoslistalla jo pitkään, mutta aina jääneet ostamatta. Oikea koko, siisti kunto ja hintaa 25€. Mulle kiitos : ) Sopivasti kenkien väri sattui myös yhteen takin kauluksien ja vetskareiden kanssa. Nyt taas ulkoilu on hitusen kivempaa (paitsi tuolla vetisessä loskassa). 






Löytyykö muita kirppisryhmä-haukkoja?