maanantai 23. tammikuuta 2012

Carpe diem

Tänään olen tehnyt historiaa, nimittäin hiihtänyt ekan kerran moneen moneen vuoteen! Ja mikä yllättävintä, se oli kivaa. Ostin jo elokuussa valmiiksi (mega-alesta) pitopohjasukset ja on se vaan myönnettävä, että oikeilla välineillä hiihtäminen ei olekaan yhtään tyhmempää hommaa : ) Vanhat sukset kun oli ala-aste aikaiset.

Mun valtavan (pari vaivaista kilsaa) hiihtolenkin jälkeen olikin kiva torkuskella sohvalla pari tuntia. Äsken nostin itseni väkisin pystyyn, ettei ihan koko ilta mene nukkuessa...

Keksin viimein paikan Carpe diem-sisustustarralle. Meillä on alunperin mäntyinen arkku, joka on joskus maalattu kuultovalkoiseksi. Lätkäisin tarran sen kylkeen. Tarra Mokasta.Sytytin eilen ulos heinäseiväs-telineeseen öljykynttilän palamaan. Voi kun muistaisikin aina vaihtaa siihen uuden öljykynttilän, kun entinen on palanut. On niin kiva tulla kotiin, kun lyhdyssä palaa kynttilä!
Nyt iltateetä ja ehkä vähän jotain herkkuja...
Maanantaista taas selvitty, joten herkut on ansaittuja.


Hämärähyssyistä iltaa
Terkuin

Kookos

2 kommenttia:

 1. Tuohonhan tuo tarra sopii kun nenä päähän :)

  Ite kävin pakosta pyrähtämässä suksien päällä viime vuonna. Se oli kyllä taas sen luokan katastrofi, että katsoin paremmaks olla nousematta suksien päälle tänä vuonna :D pienikin mäki, niin meikäläinen oli perseellään...
  Kiva lajihan se ois, jos sen vaan osais :)

  VastaaPoista
 2. Joo, ei vaan meinannut tarttua... Nyt on rakkula sormessa tarran hinkkaamisesta!
  Kyllä sen hiihtotaidon vaan kummasti unohtaa, kun ei moneen vuoteen hiihdä. Mä laskin kanssa meidän pihan pientä mäkeä polvet tutisten ja sukset vatkaten... Varmaan kaunista katseltavaa ; )

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )