maanantai 23. huhtikuuta 2012

Ihan pihalla

Viikonloppu meni meillä ihan pihalla. Aurinko paistoi ja lämmittikin jo tosi paljon. Eilen jo poskiakin kivasti kuumotti. Tervetuloa rusketus!

Eilisen päivän käytin haravoimiseen ja terassikalusteiden pesuun. Pakko oli lapioida terassilta viimeiset lumet pois, kun eivät meinanneet millään sulaa... Jee, nyt on kalusteet paikallaan ja grilli viritettynä. Mies roudasi pihalle jo mun kansituolinkin, vaikka SAATTAA olla kyllä vielä vähän kylmä auringonottoon. Mutta voinhan mä istuskella siinä vaikka vilttiin kääriytyneenä : ) Odotan kyllä niiiiiin paljon kesää ja lämmintä <3







Taivuttelin pajuista narskuille tommosen
kehikon



Ihan turha avain


Viime viikko hurahti jotenkin ohi ja päivityksetkin jäi ihan onnettomiksi. Tällä viikolla yritän ehtiä enemmän. Ärsyttääkö ketään muuta muuten toi uusi bloggerin ulkoasu? Mä en meinaa löytää sieltä yhtään mitään ja pysyttelenkin tylsästi vanhassa tutussa ulkoasussa!

Viime viikolla kun kävin kukkakaupassa ihan muilla asioilla, tarttui mun kainaloon tollanen vanha viinilaatikko. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Yhden illan raahasin sitä ympäri kotia ja sovittelin eri paikkoihin. En tiedä mihin käyttöön se vielä päätyy, mutta nyt se on näin. Asettelin sinne mun sisustuskirjat.






Aurinkoista viikkoa,

Kookos

6 kommenttia:

  1. Meilläkin oli eilen aivan mahtava sää. Syötiin terassilla :). Enemmän noita päiviä. Tänään ollut sitten harmaata ja vettäkin saatu :(
    Ihanan viinilaatikon olet ostanut :)
    Mukavaa alkanutta viikkoa
    -Erica-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanalta, odottelen että pääsisin kanssa ulkoruokailuun...

      Täälläkin on tänään satanut melkein koko päivän : ( Blääh, aurinko takaisin!

      Poista
  2. Onpa kivoja kuvia ulkoa! Tuo pajuista taivuttamasi kehikko on ihana, siinä olisi muratti tms. kaunis kesällä. :) Ja vanhat laatikot on kyllä upeita, tykkään tuosta! :)

    VastaaPoista
  3. Voi kun meilläkin lämpenis..tai siis on täällä tänään jo ihan tarennut, mutta oottaa niin kesää ja lämmintä:). Ja ihanania juttuja sulla siellä jo esillä. Oikein ihanaa viikonjatkoa sinne <3

    VastaaPoista
  4. Paketti perillä, iso kiitos siitä ne oli ihanat. Ja käyppäs hakemassa tunnustus minun blogistani se siellä sinua odottelee:)

    VastaaPoista
  5. Käytkö kurkkaamassa blogiini, siellä on sinulle pieni tunnustus! ♥ Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )