perjantai 27. huhtikuuta 2012

Tunnustus-postaus

Ihana perjantai on taas täällä!! Aurinkokin paistaa ja linnut laulaa... Kävin heittämässä koirien kanssa piiiitkän lenkin ja nyt on ihana olo ja voi hyvällä omallatunnolla avata mansikka-raparperisiiderin ja karkkipussin : )

Sain Mustikalta Ihanasta elämästä ja Heliltä Valkoisesta harmoniasta The versatile blogger awardit. Kiitos ihan hurjasti teille molemmille!
Tunnustuksen säännöt tulevat tässä:


1. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
2. Lisää The Versatile Blogger Award-kuva postaukseesi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Nimeä 15 bloggaajaa
5. Ja kerro heille tunnustuksesta!   
  
Ja tässähän näitä mun faktoja sitten tulee:
1. Vihaan epäjärjestystä ja sitä että tavarat ei ole omilla paikoillaan. Jos vaikkapa sohvatyyny on väärinpäin, en vaan voi antaa olla, vaan mun on mentävä kääntämään se.
2. Tykkään kuntoilusta ja liikun päivittäin jollain tavalla. Kun välillä salitreeni ei vaan huvita, motivoin itseäni hankkimalla uusia treenivaatteita... säälittävää.
3. Irtokarkit on mun heikkous ja pussissa on oltava aina salmiakki ja hedelmäkarkkeja tietyssä suhteessa. Syön niitä vuorotellen.
4. Pelkään ja inhoan hämähäkkejä!
5. Eläinten huono kohtelu saa mut itkemään, enkä voi katsoa mitään eläinsuojeludokumentteja tai
muita.
6. Mulla on 6 tatuointia, enkä luopuisi niistä yhdestäkään. Rakkain on selkärankaa pitkin kulkeva teksti.
7. Olen kaikissa tekemisissäni nopea ja usein en ehdi ajattelemaan ennen kuin teen, siksi mulle usein sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Mä myös suutun nopeasti, mutta lepyn hetkessä.
Säännöistä poiketen tunnustus ei lähde ihan viidelletoista blogille eteenpäin, mutta aika monelle kuitenkin. Eli näille ihanaisille:Lisäksi sain Ullalta SisustEllen blogista ja Ericalta Ericas vita drömmar blogista BloggAwardin. Kiitos ihanat <3

Tunnustuksen voi saada alle 100 lukijan blogi ja tunnustuksen saajan tulee vastata seuraaviin kysymyksiin sekä laittaa tunnustus eteenpäin viidelle blogille. En laita enää eteenpäin, mutta kysymykset saa poimia blogeihinsa kaikki jotka haluavat.

1. Blogin aloittaminen: Luin ja ihailin pitkään muiden blogeja sekä mietin osaisinko itsekin tehdä edes jonkinlaisen viritelmän... Siitä se lähti. Joulukuusta -11 lähtien on tämä blogi ollut pystyssä.

2. Värimaailmani: Sisustan harmaalla, beigellä ja valkoisella.

3. Matkahaaveeni: Aina lämpimään! Olen patologinen auringonpalvoja. Thaimaa on vienyt mun  sydämen, mutta tulevaisuuden haaveet Mauritius ja Malesia vaikkapa.

4. Elokuvat: Vampyyrielokuvat! Teini-Twilightit kolahtaa meikäläiseen kovasti.

5. Lemppariblogit: Seuraan monia muoti ja sisustusblogeja. Monet seuraamistani sisustusblogeista on juuri innoittaneet mua oman blogin perustamiseen <3


Tässäpä olikin nyt hurjasti Kookos-faktaa... Nämä tunnustukset kyllä piristää ja ilahduttaa tosi paljon. Ihanaa kun kaikki te kivat bloggarit olette olemassa!!


 Terkuin


 
Kookos

3 kommenttia:

 1. Tiedätkö Kookos nuo sun 1,2,,4,5 pitävät niin paikkaansa munkin kohdalla ja ehkä tuo irtokarkkijutska myös, mulla sillä eroituksella, et vedän kaikkea hedelmää ja salmiakkia :)!
  Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Mä oon sun 100:s lukija. Hihii! Kivoja juttuja sulla täällä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tervetuloa kovasti! Niinpä oletkin sadas lukija <3 Jee, sadanrikkojaiset!

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )