perjantai 13. huhtikuuta 2012

Kipuilua ja minituunausta...

Täällä on pari päivää makailtu sohvalla sairastamassa, eli tapahtumat on aika kortilla. Onneksi viime kirjastoreissulla lainasin iiiison pinon sisustuskirjoja. Nyt on ollut aika selailla niitä ja saada ideoita ja uusia pakkomielteitä : ) Kaksi noista opuksista nousi ihan ylitse muiden: Maalaisunelmia sisällä ja ulkona (Anna Örnberg) ja Willa Sukka (Ilona Pietiläinen). Molemmissa oli ihania kuvia ja mikä paras juttu, myös tuunausohjeita! Etsikää ihmeessä nuo käsiinne, uskon että innostutte yhtä paljon niistä kaikista hyvistä tuunailujutuista ja ideoista kuin minäkin.



Tänään sain jo sentään väännettyä itseni ylös ja mulle iski hillitön hinku tehdä JOTAIN. Siis ihan mitä vaan muuta kun makailla paikoillaan. Irrotin omin kätösin luku/vierashuoneen seinältä rottinkihyllyn, tai lokerikkohan tuo taitaa olla (aika tylsä, mutta olen antanut olla rauhassa tähän asti...) ja spreijasin sen valkoiseksi. Samalla spreijailin pari valokuvankehystä ja hioin niitä maalamisen jälkeen vähän... Heti paljon kivempi.


Lähtötilanne: kaipasi kipeästi maalia



Tadaa: Hylly sai taas ainakin hetken lisää
armonaikaa


Mun pääsiäisbreikin aikana olen kokonaan unohtanut esitellä yhden uuden jutun. Tai kaksihan niitä siis on. Kyllä vaan, minäkin sorruin sitten elämäni ekoihin Lexingtoneihin. Ja kovasti pelkään ettei enää ole paluuta...


Kassi ja laatikko oli niin  nättejä,
että nekin oli pakko kuvata.



Mukit!

Joo, jälleen lisää mukeja. Mulla on varmaan joku pakkomielle mukeihin, kun ostan jatkuvasti eri sarjan mukeja (muumeja, Green Gatea, Pentikkiä, Iittalaa...) ja niitä eripari-mukeja on sitten kaikki kaapit täynnä. Mut nämä Lexingtonit on oikeasti kyllä hyvän kokoisia. Mahtuu tarpeeksi kahvia. Mukit on peräisin Mokasta, josta teen aina löytöjä joita en sillä hetkellä vielä edes tiedä tarvitsevani. Ja jälleen kehut maailman mukavimmalle omistajalle, jo pelkästään se on hyvä syy vierailla Mokassa ahkerasti : )

Mulla on taas tuttuun tapaan kuppi täynnä irtsareita perjantain kunniaksi. Karkkilaareilla lähti mopo ihan käsistä ja tuli sitten haalittua karkkia melkein kilo... Jää varmaan ensi vkonlopullekin (jos joku piilottaa multa loput viikon ajaksi).


Ihanaa viikonloppua,

toivottelee

Kookos







6 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista sinne! <3

    Ihania nuo Lexingtonin mukit, välillä oikein harmittaa, että en juo kahvia, ei ole mitään hyvää tekosyytä hankkia ihania mukeja ja kuppeja! :P

    Hyvännäköinen tuli tuosta tuunatusta lokerikosta! :) Äh, mikä karkkikippo, mulla jäi perjantai-irtikset ostamatta ja kieltämättä nyt hiukan käy kateeksi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut tarviihan teelle ja kaakaollekkin kivoja mukeja : )

      Voi kun multakin joskus unohtuisi toi perjantai-karkkien osto, mutta ei koskaan...

      Rentoa viikonloppua Jenni <3

      Poista
  2. Lexingtonilla on paljon kaikkea ihanaa, mutta niiden hinta huimaa kotiäidin päätä, ei niinkuin mitään mahiksia nyt ostella niitä:/. Mutta ehkä sitten kun joku kaunis päivä menen töihin :)! Hyvää viikonloppua ja paranemisia ja syö oikein paljon noita karkkeja :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä munkin kipuraja kulki noissa mukeissa. Lexingtonin tähtityynynpäälliset ois niin kivoja, mutta tyydyn aina halvempiin askon versioihin...

      Kiitos kovasti ihanainen Mustikka <3 Ja oikein kivaa viikonloppua sulle.

      Poista
  3. Woutsi, mikä kiva tuunausjuttu ! Kokonaisuus näyttää ihanalta ♥
    No innostuin noista lainaamistasi kirjoista, täytyypä suunnata kirjastoon ensi viikolla. Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  4. Heippa! Kiitos kommentistasi blogissani ja mukavaa, että liityit lukijaksi! Tosi kiva blogi sullakin ja kivoja aiheita. Minusta saat lukijan myös :)

    Ja kiitti kirjavinkeistä! Aika paljon kirjastosta etsiskelenkin juuri tuontyyppisiä kirjoja. Tänään pääsen käsityömessuille hakemaan vinkkejä :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )