keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Aamut vaan on parhaita

Mulla on sellainen kummallinen piirre, että tykkään iltavuoroista. Mulle rauhalliset, kiireettömät aamut on ihan parasta aikaa. Lueskelen blogeja, surffailen nettiputiikeissa, saatan kuvailla kun valo riittää ja yleensäkin vaan puuhastelen kotona kaikkea pientä. Ajan saan kulumaan vähän liiankin hyvin, koska yleensä mulle aina tulee lopuksi ihan hillitön kiire töihin.

Tällä viikolla mulla oli parikin kiireetöntä aamua joista kyllä nautin ihan täysillä. Sen lisäksi olen viritellyt pikkuhiljaa jouluvaloja ikkunaan. Hermot meni, kun vanha paperitähti löytyi säilöstään riekaleina. Yritin teipata ja liimata, mutta eihän siitä mitään tullut... Pakko oli mennä jouluvalo ostoksille. Samalla ostin keittiöön uuden rautahäkkyräisen ikkunaan.


aamuhetki ja uusi lemppari: Chai latte <3


makkarin valopallot

Nyt niitä valoja taas on... Ekan pikkuhavunkin hankin jo viime Ikean reissulta. Viikonloppuna meinasin laitella sitten esille jo vähän enemmän joulujuttuja. Ja tietty mennä kaatamaan metsästä pienen joulukuusen <3

Käytiin tänään töissä lasten kanssa kirjastossa etsimässä joulukirjoja ja löysin Ilona Pietiläisen kirjan Lumoava Joulu! Nappasin heti matkaan. Arvatkaapa kuka viettää loppuillan sohvan nurkassa??


Merita

12 kommenttia:

  1. Ihanan näköista siellä, minustakin aamuhetket on kivoja, voi vain oleilla tai vaikka rymsteerata, kun muu perhe on muualla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, joo aamulla ehtii välillä tehdä vaikka mitä sisustusjuttuja ja mies on ihmeissään :D

      Poista
  2. Samaistun täysin! Miun työvuoro on vakio klo 10->. Aamuisin ehtii jotain pientä tehdä, mutta ei ihan kaikkea. Paitsi jos herää kuuden jälkeen.. Harmittaa kun tuli taas sateen myötä pimeys ja lumen tuoma valkeus katosi. Siitä valkeudesta sai niin paljon voimaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin aika usein 10--> Silloin harvemmin ehdin tehdä muuta kun perusjutut, kun toi nukkuminenkin on niiiin kivaa <3 Kyllä tosiaan harmittaa tämä sade, lenkilläkin joutuu käymään otsalampun kanssa...

      Poista
  3. Ihania kuvia ja kauniita yksityiskohtia! :)

    VastaaPoista
  4. Rakastan kiireettömiä aamuja...:)
    Kauniita valoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne kyllä vaan parhaita : ) Pitää vähän varoa, ettei tämä valoshow karkaa käsistä, koko ajan vaan haaveilen laittavani lisää ja lisää valoja...

      Poista
  5. Kauniita kuvia! Mistä noin ihania mukeja saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura <3 Ostin viime kesänä Vääksystä semmoisesta pienestä sisustuspuodista, jonka nimeä en tietenkään muista. En ole muualla noihin törmännyt, kun itsekin haluaisin vielä pari noita lisää. Pitää etsiskellä.

      Poista
  6. Ihania kuvia ja tunnelmia!

    Sinulle on tunnustus blogissani, kipaise hakemassa pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, tunnustukset on aina kivoja! Iso kiitos.

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )