keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Opettelua

Arki rullailee omalla painollaan, tutusti ja turvallisesti. Rutiinit on parhaita <3 Ja arvatkaa mitä, täällä on jo luntakin maassa ja tuntuu että ollaan ihan pikkuisen lähempänä jo joulua.

Sain viime viikolla yllättäen kuningasidean että tarvitsen uuden kameran. Olin täysin kyllästynyt mun digikameralla kuvaamiseen (vaikka se onkin pinkki!) ja etenkin kuvien laatuun. No tunnetusti olen aikas nopea toimissani ja suuremmin miettimättä laitoin tilaukseen Olympuksen Pen Lite järkkärin. Perjantaina se olikin jo mulla hyppysissä ja kaikkien latausten jälkeen käyttövalmiina. Olin taas jotenkin kuvitellut, että kunhan vaan rupean nappia painelemaan niin loisto-otoksia on tulossa. Joo, eihän se ihan niin mennyt... Viikonloppu ja loppuviikko on ollut yhtä harjoittelua ja olenkin kuljeskellut ympäriinsä kamera käteen suurinpiirtein kasvaneena  : ) Mutta tykkään kyllä kamerasta ihan nääääääääin paljon <3

Purkailin äsken muistikortilta satunnaisia  räpsäisyjä koneelle:Minikuusi vielä ilman koristeita

Hätäisesti tehdyt adventtikynttilätKynttelikön enkeli

Tähtiä...

Paljon on vielä harjoiteltavaa kameran kanssa, mutta onneksi harjoittelu
on ainakin kivaa...

Merita

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ärsyttää kun tietää ihan tarkasti millaisia kuvia haluaisi ottaa, mutta kun ei vielä vaan osaa... mutta kiitos kannustuksesta Irmastiina : )

   Poista
 2. Kauniita kuvia olet ottanut. Totta kuitenkin, että uudella kameralla ei ihan niin vain heti oteta huippukuvia. Kyllä siihen pitää tutustua ensin ihan kunnolla. Kokemuksesta tiedän.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä ja tutustuminen on ihan vasta alkutekijöissään. Onneksi netti on pullollaan kaikkia mahdollisia neuvoja ja vinkkejä. Jaksaisi vaan perehtyä.. huokaus.

   Poista
 3. Kauniit kuvat, ihana tuo ikkunalauta (?) Eipä näissäkään kuvissa mitään vikaa ole!

  Mä olin kans viime viikolla hieman kahden vaiheelle uuden kameran ostossa, mutta toistaiseksi yritän pärjäillä digikameralla. Ei oo mitään liiaan halpoja. Etukäteis lahjana tuli Daniel Welligtonin rannekello ja matkalle pitäis päästä helmikuussa. ARgg.. kun ei saa kaikkea :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jansku <3 Ikkunalauta on itseasiassa penkki, joka palvelee tällä hetkellä erilaisten asetelmien alustana : ) Mullakin tuo kamera on ennakkoon saatu joululahja. Sama fiilis täälläkin, kaikkea (muka) tarvisi ja haluaisi...

   Poista
 4. Minulla on ihan samat fiilikset. Haluaisin niiiin saada parempia kuvia,mutta puntarissa on nyt nastalenkkarit tai kamera...hmm..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, toi on paha! On ne nastalenkkaritkin kyllä tarpeelliset nyt talvella : )

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )