tiistai 10. joulukuuta 2013

Pikkiriikkisen lisää

Mun joulukoristelu on tänä vuonna vähän niinkun joulukalenteri. Ripottelen pikkuhiljaa lisää koristeita melkein päivittäin. Jotenkin en vaan raaski laittaa kaikkea kerralla, kun tuntuu että vielä on aikaa ja sitten ihan jouluna on tylsää kun ei ole mitään lisättävää enää... Hassua.

Aamuisin en ole melkein ehtinyt töihin, kun silloin olisi juuri paras aika kuvailla sekä sisällä että ulkona kaikkea. Se kun tuntuu olevan ainoa aika kun  valo edes vähän riittäisi. Töistä tullessa on jo ihan pilkkopimeää. Taitaa siis kuvailut jäädä melkeinpä viikonlopuille.Viime sunnuntaina käytiin jo perinteeksi muodostuneilla joulumarkkinoilla. Mulla on aina kamala kiire rynnätä yhdelle tietylle kojulle, jonka luotan AINA joulumarkkinoilla olevan siellä. Kojussa myydään kaikkea ihanaa sisustuskrääsää ja mm. lyhtytalon tuotteita. Eikä se pettänyt tänä vuonnakaan. Löysin sieltä tuon mun mielestä ihanan puisen kuusen, halpoja lyhtyjä ja virkattuja lumihiutaleita. <3


Sain viime viikolla ihanalta ystävältä niiiin kauniin ilolahjapaketin, että se oli ihan pakko kuvata! Ja kaunis oli sisältökin. Juuri niitä köyhäinhopeisia joulukoristeita, joista tykkään niin paljon ja vielä tähtinä <3 Kiva kun on olemassa ihmisiä, jotka tuntee sinut niin hyvin että osaa ilahduttaa juuri niillä oikeilla pienillä asioilla.
Mulla alkaa kohta iskemään pienoinen paniikki, edelleen kaikki joululahjat hankkimatta! Onneksi olen edes suurinpiirtein suunnitellut mitä kenellekkin ostaa. Toteutus vaan vielä uupuu... joka ainoa vuosi mulla on tämä sama tilanne. En vaan saa itseäni ajoissa kaupoille ja sitten kun menen, on suurin osa myyty loppuun tai kokoja ei enää ole. Viikonloppuna on vaan pakko hoitaa homma. Kummallista kun normaalisti tykkään kyllä pyöriä kaupoilla ihan liiankin paljon eikä shoppailukaan yleensä ole ongelma :)


Lumista viikkoa,

Merita

4 kommenttia:

 1. Sama juttu täälläkin, että ripottelen joulua lisää pikku hiljaa :) mutta niin siitä nauttii minusta vielä enemmän! Ihania nuo hopea jutut ja virkatut lumihiutaleet ja tuo puinen kuusi! Älä huoli, ei olla täälläkään ostettu kuin muutama lahja, kivaa tulevaa keskiviikkoa sinulle Merita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla etten ole ainoa ihan täysin myöhässä oleva jouluvalmistelija! Mukavaa loppuviikkoa

   Poista
 2. Aivan ihana tuo joulupuu! Muutenkin ihania löytöjä ja nuo koristeet ovat kauniit!. Minulla on muuten arvonta blogissani ja tuikut taitaa olla saman henkisiä kuin nuo lahjaksi saadut tähdet. Värinkin saa voittaja lopulta valita itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura <3 Kävinkin jo kurkkaamassa ja ihan pakko on osallistua, niin kivalta ne näyttivät. Ja kivalta näytti koko blogikin : )

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )