maanantai 30. joulukuuta 2013

Niin lomalla

Ihanaa, vihdoin ja viimein mulla alkoi ansaittu joululoma! Tosin koko viikonloppu meni tietenkin sairastellessa, niinkun mulle usein loman aluksi tapahtuu... Onneksi tänään oli jo fiilis paljon parempi.

Parhaita juttuja mun mielestä lomalla on se, että saa aloitella aamut hiljakseen juomalla iiison mukillisen kahvia hämärässä ja lueskella blogeja samalla. Ilman mitää aikatauluja voi haahuilla kotona vaikka koko päivän pyjamassa ja villasukissa, jos haluaa. Voi nukkua päiväunia, niinkun eilen ehdin tehdä jopa  kolme kertaa meidän Vikings-sarjamaratonin aikana. Voi polttaa tuoksukynttilöitä vaikka aamusta iltaan, kun koko päivän on hämärää.


Pitkästä aikaa otin käyttöön nuo GG:n isot lattemukit, kun tajusin että niihin mahtuu kahvia ehkä neljä kertaa enemmän kun normimukiin. Eli siis vapaapäivän mukeja :)

Tänään tosin sain itseni liikkelle ja lähdin hoitamaan rästijuttuja kaupungille, eli tylsästi pankkiin, postiin, kirjastoon... Samalla kävin vähän alennusmyynneissäkin. Kaikki muutkin oli ilmeisesti saaneet saman asioidenhoitamis-ajatuksen, koska joka paikassa oli järkyttävät jonot. Kauan en siis jaksanut kaupoissa pyöriä, vaan yritin päästä mahdollisimman äkkiä takaisin kotiin.


Kotona heti kynttilöitä palamaan ja sohvannurkkaan uppoutumista hyvän kirjan kanssa...

Ehdottomasti paras paikka tänään.

Meillä jäi joulusta jäljelle markkinoilta ostettua mansikkaglögiä, jota aion tänään vielä juoda pari mukillista. Yleensä en tykkää kun vaaleasta ja vaniljaisesta glögistä, mutta tämä oli kyllä tosi herkkua. Nam.


Huomenna ollaan lähdössä Tallinnaan uudeksi vuodeksi. Oltiin viime vuonnakin ja jotenkin tunnelma siellä oli kyllä ihana. Tykkään Raatihuoneen torin joulukojuista ja ohjelmasta. Tosin tänä vuonna tämä tylsä sää varmaan vaikuttaa tunnelmaankin. Kiva kuitenkin lähteä vähän reissuun. 

Ai niin ne mun alennusmyyntilöydöt... Ne ei tietenkään olleet alennuksessa : ( Harvoin löydän mitään alennettuja juttuja, mutta aina mukaan tarttuu kyllä jotain täydellä hinnalla ja sitten olen muka ollut aleissa. 

Kimalleneule huomista varten

Jälleen kerran perusmekko, mutta päällä aika kiva.Kivaa Uutta Vuotta

Merita

10 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa Tallinnan-reissua ja Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 2. Löysin parin mutkan kautta tänne ihanan tunnelmalliseen blogiin. Täytyy jäädä seurailemaan... ;)

  VastaaPoista
 3. Kiinnostavaa - mitä Tallinnassa tapahtuu uunnavuonna? Joulumarkkinoilla olen kyllä ollut, mutta onko ne vielä joulun jälkeenkin siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On markkinat vielä joulun jälkeenkin ja torilla on Uutena Vuotena paljon ohjelmaa. Musiikkia, tanssiesityksiä, joulupukki... Ja tunnelma on tosi kiva.

   Poista
 4. Ihanalta vaikuttaa sinun lomasi! Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, harmi vaan että päivät hujahtaa ohi niin nopeasti...

   Poista
 5. Unelmien toteutumisen, ilon ja onnen hetkiä uuteen vuoteesi♥

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )