maanantai 6. tammikuuta 2014

Siivousvimma

Eilen iski taas jonkinlainen siivousvimma. Pakko oli saada kaikki jouluun viittaava tavara tungettua pois näkyvistä ja äkkiä. Tosin ikkunatähdet saivat vielä jäädä, niistä en mitenkään raaskinut luopua... Ja hyasintteja toki on vieläkin jäljellä. Keväisempää ilmettä (vaikkei talvikaan ole vielä tullut!) jo kovasti kaipaillen.

Mulle on muotoutunut sunnuntaista perinteisesti jonkinasteinen siivouspäivä. Silloin imuri huutaa ja pölyrätit heiluu. Myös lakanoidenvaihto on joka sunnuntainen pakko, muuten ei voi mennä edes nukkumaan :) Ihmeellisiä pakkomielteitä ihminen saa itselleen tehtyä ihan vapaaehtoisesti. Eilen kuitenkin siivottiin vähän pidemmän ja laajemman kaavan mukaan. Kuurasin mm. keittiön ja vessan kaakeleita kloriinilla, miehen mielestä meillä haisi sen jälkeen ihan uimahallille... Mun mielestä taas puhtaalle.

Jotenkin siivous taas laajeni myös vaatekaappeihin ja olkkarin kaappeihinkin. Kirppiskasaan lähti taas iiiiso kassillinen tavaraa. Pitkään mietin raaskinko pistää myyntiin esim. Mariskooleja, mutta siellähän ne ovat kaapissa jo niin pitkään seisseet. Eli kiertoon vaan. Jotenkin olen nykyään onneksi oppinut pistämään tavaraa helpommin kiertoon kun ennen. Inhoan pursuilevia kaappeja ja turhia tavaroita, mutta silti niitä tuntuu vaan jostakin kertyvän.

Räpsin kuvia jouluttomasta kämpästä : )




















Ja vielä ne puhtaat ja kutsuvat lakanat... Saisipa aina nukkua vastavaihdetuissa lakanoissa : )

Nyt on pyhät ohitse
ja 
huomenna jälleen
arki jatkuu...

Good night

Merita

11 kommenttia:

  1. Siivousvimmaa on siis liikkeellä:) mullaki eteni kaappeihin asti tuo juttu! Meiltäkin muutes löytyy paljon mariskooleja ja kaapeissa ne täälläkin ovat, pitäisiköhän minunkin pistää ne kiertoon? Mukavaa paluuta arkeen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tästä se arki taas lähti rullaamaan. Joo kiertoon vaan, eilen myin jo töissä pari niitä. Kiva kun menevät jollain muulla käyttöön.

      Poista
  2. Voi vitsit,olenkohan koskaan nähnyt kuvia teidän kodista! Ihanat nuo hirsipinnat! Meillekin piti kauan sitten tulla hirsitalo,mutta ei sitten tullutkaan. Tähänkin olen tyytyväinen.:-) Ihanan kotoisalta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 ei meilläkään ole ihan oikea hirsitalo, vaan seinissä on hirsipanelit. Onneksi mies suostui viime talvena niiden valkolakkaamiseen, paljon kivemmat näin.

      Poista
  3. Teillä näyttää kauniilta ja viihtyisältä!
    Minäkin olen järjestellyt kaappeja ja siinä sivussa laittanut kiertoon ylimääräistä. Minulla on vaan 3 mariskoolia, mutta ne juuri sen värisiä, mistä tykkään enkä enempää taida hankkiakaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Ellen <3 Mullekkin jäi vielä juuri kolme mistä tykkäsin: kirkas, hiekanvärinen ja harmaa. Tulevaisuudessa saavat kyllä riittää.

      Poista
  4. Kaunis koti sinulla. Minäkin siivoan usein sunnuntaisin. Itse asiassa siivoan enemmän tai vähemmän joka toinen päivä..

    VastaaPoista
  5. Kiitos. Tykkään myös tehdä vähän väliä sellaista pientä siivousta ja järjestelyä...

    VastaaPoista
  6. Oli tultava välittömästi vastavierailulle. Onpa teillä ihan mielettömän kodikkaan näköistä, ihania sisustustavaroita, mm. tuo olohuoneessa oleva kori jossa vuosiluku. :) Ja toi lattia on aivan TÄYDELLINEN! Vau.

    Puhtaat lakanat on kyllä parhautta. Ja näin talvella ku ne on pakkasessa olleet tuulettumassa..

    Jään kyllä ehdottomasti lukijaksesi :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )