sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Kiva myös itselle

Usein muistaa olla kiva ja ystävällinen kaikille niille ympärillä oleville ihmisille, mutta välillä olisi tärkeää muistaa olla kiva myös itselle. Mä ainakin unohdan sen ihan liian usein.  Kiireessä nukun liian vähän, teen liian tiukkoja aikatauluja itselleni, lisään to do-listaan ihan liikaa asioita, unohdan levätä ja tingin omasta ajastani. 

Pari päivää sitten huomasin taas, etten ole ollut kovin kiva itselleni. Olen vaatinut itseltäni paljon, mutta en ole muistanut palkita itseäni. Palkinnoksi mulle riittää ihan hyvin vaikka päiväunet, kynsien lakkaus, hyvän kirjan lukeminen, hömppäsarjan jaksojen tuijottaminen putkeen tai auringossa torkkuminen. 

Joskus on tarpeen kuitenkin palkita itsensä myös jollain ihanalla 💗Ruokaostoksilla huomasin paikalliseen K-kauppaan tulleen pioneja kolmen nipuissa ja mitä ihanimmissa väreissä. Nappasin heti mukaan hennon vaaleanpunaisen kimpun. Samana päivänä kävin Sokoksella ostamassa lahjakorttia ystävälle ja ostin myös itselleni hopeiset korvikset. Päivän kruunasi tunnin päiväunet ja kuppi kahvia sport-lehden kanssa. Joskus vaan tarvitaan tällaisia juttuja. Muistetaanhan tykätä myös itsestämme. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua : )